Українська правда

Манчестер Юнайтед планує придбати воротаря Реала Сосьєдад

— 9 травня, 11:58
Манчестер Юнайтед планує придбати воротаря Реала Сосьєдад

Воротар Реала Сосьєдад Алекс Реміро може перейти в Манчестер Юнайтед у літнє трансферне вікно.

Про це повідомляє TEAMtalk.

Зазначається, що власник "червоних дияволів" сер Джим Реткліфф планує зробити кардинальні зміни в клубі після завершення поточного сезону.

Окрім звільнення головного тренера команди Еріка тен Гага, МЮ також покинуть декілька футболістів, зокрема і воротар Андре Онана, який перейшов до англійського клубу минулого року, проте не зміг показати високий рівень майстерності й отримував постійну критику.

Тож керівництво команди розглядає Реміро як заміну камерунському футболісту. У поточному сезоні іспанець зіграв 20 сухих матчів у 45 іграх, і в березні провів свій перший поєдинок за збірну Іспанії.

Найближчим часом Реткліфф проведе перемовини з керівництвом Реала, щоб з'ясувати, чи можна підписати 29-річного гравця. У контракті Алекса є клаусула розміром 70 мільйонів євро, проте МЮ планує знизити цю ціну.

Нагадаємо, напередодні Манчестер Юнайтед встановив ганебний клубний рекорд в Англійській Прем'єр-лізі, зазнавши 13 поразку за сезон.

Після цієї невдачі команда посідає 8 місце в чемпіонаті з 54 очками. Наступний матч вона зіграє 12 травня проти Арсенала.

Манчестер Юнайтед Реал Сосьєдад Андре Онана