Українська правда

Аканджі: Завжди, коли ми граємо проти Арсенала, вони шукають жорстоку гру

Володимир Кук — 23 вересня, 21:51
Аканджі: Завжди, коли ми граємо проти Арсенала, вони шукають жорстоку гру
Мануель Аканджі
Transfermarkt

Захисник Манчестер Сіті Мануель Аканджі розкритикував Арсенал за те, що в очних матчах "каноніри" виходять із думками про нічию, а не перемогу, та постійно шукають жорстоку гру.

Його слова передає NBC Sport.

"Ось чого вони шукають. Завжди, коли ми граємо проти них, вони шукають саме цього. Драми. Жорсткої гри в єдиноборствах, захисту, 11 гравців у своїй штрафній, а потім виходу на стандарти і спроби забити гол. Це спрацювало для них, так що якщо вони задоволені одним очком, ми — ні, ми намагалися отримати більше, але це те, чим вони задоволені.

Ось чого вони в результаті досягають. Ми повинні захищатися, тому що в кожній дуелі, в кожному штрафному ударі, який був призначений, вони падали на газон. Один з їхніх гравців підійшов до воротаря і попросив його лягти на газон і таке інше.

Я маю на увазі, що ми нічого не можемо з цим вдіяти. В кінці кінців, суддя повинен контролювати ситуацію протягом усього сезону, контролювати ці ситуації. Але так, більше ми нічого не можемо з цим вдіяти", — сказав Аканджі.

Вчорашній поєдинок між Сіті та Арсеналом завершився бойовою нічиєю з рахунком 2:2. Лондонці пропустили швидкий гол, але змогли не лише відігратися, а й вийти вперед ще до перерви. Втім, наприкінці першого тайму "каноніри" залишилися в меншості через вилучення Леандро Троссара.

Увесь другий тайм Сіті провисів на воротах Арсенала, але "містяни" забили лише в компенсований час з 28-го удару в бік воріт Давіда Раї.

Чемпіонат Англії, АПЛ Манчестер Сіті Арсенал Лондон Мануель Аканджі