Українська правда

Тренер Хуста: Не було ні повістки, нічого, його просто відвезли у військкомат

— 8 травня, 16:41
Тренер Хуста: Не було ні повістки, нічого, його просто відвезли у військкомат

Головний тренер Хуста Володимир Циткін розповів, що Територіальний центр комплектування міста Хуст забрав футболіста Миколу Сираша без будь-яких підстав.

Його слова передає Sport-express.ua.

"Сираш приїхав потягом до Хуста, і представники ТЦК його забрали прямо на вокзалі. Я вважаю, незаконно. Не було ні повістки, нічого, його просто відвезли у військкомат і зв'язок із ним зник.

Ми грали на виїзді, і Сираш після матчу відпросився на один день, бо в нього хвора дитина, і її треба було відвезти в лікарню. Коля поїхав до Києва, він переселенець із Чернігова, живе в Ірпені. Сираш весь цей час опікувався дитиною, а вчора повернувся і сталося таке. Зараз його дружина в Києві одна з хворою дитиною.

Його не відпустили з військкомату. Жодної інформації про нього немає, Микола не на зв'язку, його телефон вимкнений. Людину просто викрали серед білого дня, без повістки, без будь-яких підстав.

Перед тим як у нього забрали телефон, Коля встиг набрати мого помічника і все розповів.

У ТЦК нічого не кажуть. Ми намагалися дізнатися вчора хоч щось у військкоматі, але з нами ніхто не розмовляє і нічого не пояснює. Вони не хочуть спілкуватися і слухавку навіть не беруть. Єдине, що вдалося дізнатися, Сираш уже в Мукачеві, він уночі скинув смс знайомому. Куди його везуть, я не знаю", — сказав наставник.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що 25-річного гравця забрали у ТЦК прям з вокзалу. Нещодавно Хуст звернувся до Андрія Шевченка з проханням захистити футболіста від мобілізації.

Хуст