Українська правда

Верес з дублем Гайдучика переграв Епіцентр, Оболонь у меншості виборола місце в УПЛ: результати матчів-відповідей плей-оф

Владислав Уткін , Олександр Булава — 2 червня, 18:56
Верес з дублем Гайдучика переграв Епіцентр, Оболонь у меншості виборола місце в УПЛ: результати матчів-відповідей плей-оф

Сьогодні, 2 червня, відбулися матчі-відповіді плей-оф за місце в Українській Прем'єр-лізі.

Лівий берег та Оболонь розписали нічию — 1:1.

У першому таймі гру диктували "пивовари". Команда більше володіла м'ячем та створювала небезпечні моменти біля воріт суперника. На 14 хвилині Олександр Чернов отримав м'яч після подачі з кутового та пробив поряд із правою стійкою. А на 40 хвилині Сергій Суханов потужно пробив у дальній кут, але Максим Механів парирував удар. Попри перевагу Оболоні, рахунок не вдалось відкрити у першій половині зустрічі.

Ситуація кардинально змінилася після перерви. На 51 хвилині захисник гостей Олександр Осман отримав другу жовту картку та покинув поле. Вже через 3 хвилині Лівий берег скористався більшістю. Сідней Сантос точно пробив під час кутового, спіймавши Олександра Рибку на протиході.

Однак, Оболонь у меншості зуміла зрівняти рахунок. На 65 хвилині м'яч після рикошету відскочив до Ігоря Краснопіра, який вразив порожні ворота.

Відтак "пивовари" перемогли суперника за сумою двох матчів та здобули місце в УПЛ наступного сезону. Нагадаємо, підопічні Валерія Іващенка переграли Лівий берег у першій зустрічі (1:0).

Чемпіонат України — УПЛ
Плей-оф, матч-відповідь
2 червня

Лівий берег — Оболонь 1:1 (1:2 за сумою двох матчів)

Голи: 1:0 — 54 Сідней, 1:1 — 65 Краснопір

В іншому матчі Верес вдома переграв Епіцентр — 3:1.

Господарі відкрили рахунок вже на 7-й хвилині гри. Микола Гайдучик першим розібрався метушнею у воротарському майданчику гостей після передачі Яго Сікейри та відправив м’яч у ворота (1:0).

У доданий до першого тайму час "червоно-чорні" подвоїли перевагу після грубої помилки захисту суперників. Владислав Шарай перехопив передачу оборонця Епіцентру власному голкіперу та в один дотик переправив м'яч у ворота (2:0).

Вже за дві хвилини Гайдучик оформив дубль. Нападник пройшов до штрафного Епіцентра та спокійно пробив у дальній кут воротаря (3:0).

Гол-престижу за гостей забив Сергій Стень на 89-й хвилині гри.

Верес — Епіцентр 3:1 (4:2 — за сумою двох матчів)

Голи: 1:0 - 7 Гайдучик, 2:0 - 45+2 Шарай, 3:0 - 45+5 Гайдучик, 3:1 - 89 Стень

Нагадаємо, Верес та Оболонь посіли 13 та 14 місця в поточному сезоні УПЛ. Лівий берег та Епіцентр завершили цьогорічний розіграш Першої ліги на 3 та 4 позиціях.

Фото: УПЛ

Верес Епіцентр Лівий берег Оболонь Чемпіонат України, УПЛ