Українська правда

Інгулець оголосив про відхід Лупашка

Олександр Булава — 5 червня, 21:32
Інгулець оголосив про відхід Лупашка

Інгулець оголосив, що головний тренер Владислав Лупашко залишив клуб.

Йдеться в заяві клубу в Instagram.

"Інгулець щиро вдячний головному тренеру Владиславу Лупашку за яскравий сезон, який він провів з нашою командою, завоювавши золоті медалі й вивівши її в Прем’єр-лігу.

Дякуємо Владиславу Вікторовичу за професіоналізм, неймовірну самовіддачу та новаторський підхід, який став запорукою успіху Інгульця в минулому сезоні. Завжди будемо Вас підтримувати та пишатися майбутніми здобутками", — йдеться в заяві клубу.

За інформацією KDK, президент Інгульця Олександр Поворознюк образився на Лупашка через те, що той хотів перейти у львівські Карпати.

Імовірною заміною тренеру розглядається Желько Любенович, викуп якого з Миная обійдеться у 50 тисяч доларів.

Водночас Лупашко має варіант продовження кар'єри у Карпатах, якщо львівський клуб покине Мирон Маркевич, або поїде у зворотньому напрямку — в Минай.

Напередодні журналіст Ігор Бурбас повідомляв, що Мирон Маркевич найближчим часом може покинути Карпати, і фаворитом на посаду головного тренера львів’ян вважається саме наставник Інгульця Лупашко. Однак останній спростував будь-які переговори із "зелено-білими".

Нагадаємо, у весняній частині сезону-2023/24 Інгулець двічі обіграв львівський клуб, завдяки чому став чемпіоном Першої ліги.

Інгулець Карпати Минай Футбольні трансфери Чемпіонат України, УПЛ Владислав Лупашко Желько Любенович