Українська правда

Розберуть Бразилію "по кісточках" і зможуть їх "накрити": Лисенчук пророкує сенсацію у фіналі ЧС

Ігор Чернявський — 2 жовтня, 14:55
Розберуть Бразилію по кісточках і зможуть їх накрити: Лисенчук пророкує сенсацію у фіналі ЧС
УАФ

Колишній головний тренер збірної України з футзалу Геннадій Лисенчук вважає, що національній команді під силу перемогти Бразилію та вийти у фінал чемпіонату світу-2024.

Такий сміливий прогноз легендарний наставник зробив у інтерв’ю Sport-express.ua.

оді, у 1996-му, ми досягли великого успіху, зуміли увійти у четвірку найкращих команд планети. Але зараз я впевнений, що наші тренери розберуть Бразилію "по кісточках" і зможуть їх "накрити". Запам’ятаєте ці слова.

Зараз, якщо наші вийдуть у фінал, подивимось, як це буде. Хочеться, аби 28 років потому Україна виграла чемпіонат світу. Це було б феноменально. Бажаю усім наснаги та підтримки одне одного.

Знаю, що мій наступник на посаді президента Асоціації футзалу України Сергій Владико робив усе, аби команда перед чемпіонатом світу поїхала на турнір у Португалії, потім пройшла хорошу підготовку безпосередньо в Узбекистані. Підтримує Міністерство молоді та спорту України, спонсори. Тому тепер віримо, що наші збірники можуть поборотись та стати чемпіонами світу", – сказав Лисенчук.

Геннадій Лисенчук був головний тренер збірної України з 1994 по 2012. Під його керівництвом команда посіла 4 місце на ЧС-1996, а також двічі виходила у фінал Євро (у 2001 та 2003 роках).

Півфінальний матч ЧС-2024 між Україною та Бразилією відбудеться сьогодні, 2 жовтня. Початок зустрічі – о 18:00 за київським часом. На сайті Чемпіон буде проведена текстова трансляція поєдинку.

Збірна України з футзалу Чемпіонат світу з футзалу-2024 Збірна Бразилії з футзалу Геннадій Лисенчук