Українська правда

Ветеран Реала очікує на пропозиції з Саудівської Аравії та МЛС

— 9 травня, 15:03
Ветеран Реала очікує на пропозиції з Саудівської Аравії та МЛС

Захисник Реала Начо Фернандес має намір залишити мадридський клуб після завершення нинішнього сезону. 34-річний центрбек очікує на пропозиції з МЛС або Саудівської Аравії.

Про це повідомляє інсайдер Фабріціо Романо.

Іспанець оголосить про свій відхід з команди після фіналу Ліги чемпіонів, який відбудеться 1 червня 2024 року на стадіоні "Вемблі" у Лондоні.

Начо прийняв рішення залишити Європу, попри інтерес міланського Інтера.

Напередодні Реал вирвав перемогу в Баварії на останніх хвилинах і вийшов у фінал Ліги чемпіонів. У вирішальному поєдинку "вершкові" зустрінуться з німецькою Боруссією Дортмунд, яка двічі перемогла французький ПСЖ і зіграє у фіналі ЛЧ вперше за 11 років.

Раніше стало відомо, що Начо планував перейти в американську лігу ще минулого року, проте тоді керівництву королівського клубу вдалося переконати його залишитися.

Фернандес є вихованцем Реала. Він дебютував за першу команду у 2011 році. Загалом за "вершкових" футболіст зіграв 355 матчів у всіх турнірах. В його активі 16 голів та 9 результативних передач.

Контракт 34-річного іспанця з клубом діє до літа 2024 року. У поточному сезоні він провів 40 поєдинків за Реал та зробив один асист.

MLS Начо Реал Мадрид Футбольні трансфери