Українська правда

Комерційний директор Дніпра-1: У нас немає дурнів у клубі, щоб звʼязуватись з потужною юридичною службою Шахтаря

Игорь Чернявский — 6 червня, 12:22
Комерційний директор Дніпра-1: У нас немає дурнів у клубі, щоб звʼязуватись з потужною юридичною службою Шахтаря

Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман розкрив деталі переходу Олекесандра Піхальонка в Динамо.

Його слова наводить Tribuna.com.

"Я чув, що Бурбас звинуватив Дніпро-1 у змові з Динамо, але в нас немає дурнів у клубі, щоб звʼязуватись з потужною юридичною службою «Шахтаря» і штрафними санкціями. Це нісенітниця.
До нас звернулося Динамо із пропозицією. Ми зустрілись із Суркісом, все обговорили. Я йому пояснив, що за умовами контракту, який ми уклали з Шахтарем при покупці Олександра, ми повинні повідомити про це донецький клуб.
Ми зробили все чесно, повідомили. Шахтар подумав і у відповідь вирішив зробити зворотний трансфер Піхальонка. Але, як я розумію, не зміг домовитись з гравцем.
Після цього Шахтар надіслав нам лист, що вони не проти переходу. Ми тільки повинні підтвердити правильність цифри [суми трансферу]. Нам було все одно, куди продавати Піхальонка — в Динамо чи Шахтар. У нього рік контракту залишався, треба було його продавати", — сказав Фрідман.

Напередодні Динамо офіційно оголосило про підписання Піхальонка. У своєму першому інтерв’ю пресслужбі киян Олександр заявив, що з нетерпінням чекає матчів проти Шахтаря, щоб довести "гірникам", як вони помилялися.

Динамо Київ СК Дніпро-1 Фрідман Олександр Піхальонок Шахтар Донецьк