Українська правда

Чемпіон WWE завітав до Ман Сіті та назвав гравця, який надер би йому дупу

ФК Манчестер Сіті
Чемпіон WWE завітав до Ман Сіті та назвав гравця, який надер би йому дупу

Найпопулярніший реслінг-промоушн у світі цими днями проводить шоу у Великій Британії. Завітали американці й до Манчестера, і головне обличчя компанії – Коді Роудс – взяв участь у колаборації з Манчестер Сіті.

Чемпіон WWE побував на Етіхад Стедіум, посидів у кріслі Пепа Гвардіоли, сфотографувався з трофеєм АПЛ, а також дав інтервʼю пресслужбі "містян". Його запитали: "З яким гравцем Манчестер Сіті ти найменше хотів би зустрітися в бою WWE?"

"Я б сказав, що Ерлінг Голанд. Він схожий на хлопця, який може побити вас біля свого автобуса, а я маю погану звичку – останнім часом зі мною це часто трапляється. Я не хочу зв'язуватися з Голандом, у нього довгі руки та ноги"

Про автобус Коді згадав не просто так. Навесні цього року, незадовго до Реслманії, Роудса жорстоко побив Двейн "Рок" Джонсон... І сталося це на парковці.

Втім, на головному шоу року "Американський кошмар" здолав усіх антагоністів, включно з "Верховним ватажком" Романом Рейнсом, і виграв титул чемпіона WWE.

Також Коді взяв участь у цікавому опитуванні. Йому потрібно було співвіднести реслерів з гравцями Манчестер Сіті. Так, в Едерсоні він побачив схожі риси з самим собою, Кевіна де Брюйне порівняв із рудим ірландцем Шеймусом, а у Джона Стоунза вгледів зловіщу посмішку Міза.

Чемпіонат Англії, АПЛ Ерлінг Голанд Манчестер Сіті