Українська правда

Як Неймар затьмарив Мессі і Роналду: згадуємо матч Барселона – Реал 11-річної давнини

Twitter
Як Неймар затьмарив Мессі і Роналду: згадуємо матч Барселона – Реал 11-річної давнини

У суботу, 26 жовтня, Реал та Барселона зустрінуться в очному поєдинку у межах чемпіонату Іспанії. Це буде їх 258 офіційна гра між собою.

За доволі велику історію матчів команди між собою грали саме 26 жовтня лише двічі. У сезоні-1958/59 Барселона здолала Реал із рахунком 4:1, але мало вже хто памʼятає про ту зустріч, проте друга вже відбулася у 2013 році.

Саме на честь нового Ель Класіко редакція сайту Чемпіон вирішила згадати матч 11-річної давнини. Можливо, історія сьогодні повториться?

Неймар перейшов у Барселону влітку 2013 року і на молодого бразильця були неймовірні надії у керівництві "синьо-гранатових", і нападник не підвів, видавши неймовірний перформанс у першому ж матчі з Реалом.

Twitter

Матч розпочався на високих швидкостях, і Барселона повела вже на 19-й хвилині завдяки голу Неймара. Після перерви на полі відзначився Алексіс Санчес, який шикарним ударом перекинув воротаря та збільшив перевагу каталонців. У додатковий час Хесе зміг відіграти один гол для Реала, але цього було замало для порятунку.

Цей матч став дебютним для Гарета Бейла в складі мадридського клубу, проте він не зміг показати свої найкращі якості. Більше того, навіть Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду залишилися у тіні одного талановитого бразильця. Саме Неймар розривав оборону "вершкових", створював неймовірну кількість небезпеки в атаці та був центральною фігурою у тій грі.

Барселона – Реал 2:1

Голи: Неймар 19, Санчес 78 – Хесе 90+1

Барселона: Вальдес, Піке, Фабрегас (Санчес 70), Хаві, Іньєста (Сонг 77), Мессі, Неймар (Педро 84), Маскерано, Бускетс, Адріано, Алвес.

Реал: Лопес, Варан, Пепе, Рамос (Ільяраменді 56), Хедіра, Роналду, Бейл (Бензема 61), Марсело, Карвахаль, Модрич, Ді Марія (Хесе 76).

Попередження: Бускетс 7, Адріано 35 - Рамос 17, Бейл 45, Хедіра 59, Марсело 64, Роналду 80.

Барселона Ель класіко історичний матч Реал Мадрид