Українська правда

NAVI Junior стали чемпіонами European Pro League Season 20

Андрій Яросименко — 19 жовтня, 09:25
NAVI Junior стали чемпіонами European Pro League Season 20
NAVI Junior
NAVI

Вчора, 18 жовтня, склад української кіберспортивної організації NAVI Junior став переможцями 20-го сезону турніру European Pro League з дисципліни Dota 2.

Юніори розпочали виступ із групового етапу, де здолали усіх п'ятьох своїх опонентів, не поступившись на жодній карті. В основній стадії чемпіонату команда спочатку переграла HYDRA 2:0, а потім у надважкому поєдинку здолала Level UP – 2:1. У фіналі верхньої сітки гравці NAVI Junior зійшлися з DMS: поєдинок завершився впевненим тріумфом юніорів з рахунком 2:0.

У грандфіналі суперниками NAVI Junior знову стали учасники DMS, які пробилися з нижньої сітки. Українці здобули перемогу з рахунком 3:0. Команда вдруге стала чемпіоном серії турнірів European Pro League і виграла 10 тисяч доларів.

European Pro League Season 20
Dota 2
Грандфінал, 18 жовтня

NAVI Junior – DMS 3:0

Турнірна сітка European Pro League Season 20

Турнірна сітка European Pro League Season 20

Раніше основний склад Natus Vincere з Dota 2 зазнав поразки від Tundra Esports у півфіналі нижньої сітки плейоф PGL Wallachia Season 2 з дисципліни DOTA 2.

Поєдинок проходив у форматі best of 3 та завершився з рахунком 2:1 на користь європейської команди. Зазначимо, що команди вже зустрічалися у плейоф верхньої сітки, де українці поступилися 0:2.

Dota 2 Кіберспорт NAVI Junior European Pro League