Українська правда

Дивитися футбол онлайн на сайтах БК

— 12 березня 2021, 20:00
Дивитися футбол онлайн на сайтах БК
Дивитися футбол онлайн

Букмекерські контори приймають ставки на футбольні матчі в лайві. Звісно, бетторам хочеться переглянути матч, щоб вірно оцінити шанси кожної сторони. А якщо, наприклад, гравець бажає поставити на тотали чи фори кутових, то як не дивитися футбол онлайн у мобільному чи на сайті букмекера?

Зараз багато операторів пропонують посилання на прямі трансляції матчів. Спостерігати за грою команд в Лізі чемпіонів чи в поєдинках збірних дуже цікаво. А тим більше робити ставки. Ми перевірили, як виглядають трансляції від букмекерських контор України та інших країн. Звернули увагу на кількість та якість відео.

Дивитися футбол онлайн в букмекерських конторах

БукмекерПривітальний бонусПромокод 2021

1xbet

1xbet logo

1500EUR

1XMAX

Фаворит Україна

Фаворит Спорт Украина

Ставка без риска до 500 UAH +100% к депозиту

FAV***

Pari Match

Пари Матч

МАТЧІ LIVE

На сайті букмерера >

Мелбет

Мелбет лого

До 15 000 рублей

BETMAX

Фан Спорт

Фан Спорт Лого

1000 гривень за депозит

fan_16

Прямі трансляцій футбольних матчів в букмекерських конторах: як це працює?

Для того, щоб мати можливість транслювати матчі "в прямому ефірі", наприклад, Ліги чемпіонів, канали отримують спеціальну ліцензію. Чи роблять букмекери те саме? Ні, бо трансляції ставок мають свої правила.

Букмекери на своїх веб-сайтах та в додатках забезпечують прямий ефір спортивних подій - без будь-яких, коментарів та інтерв’ю. Це лише трансляції. Але головне, що беттори зможуть дивитися футбол онлайн, щоб зробити ставку.

Прямі трансляції в букмекерських конторах не мають повноекранного режиму , це означає, що користувачі можуть дивитись їх у меншому вікні. Якість зображення дуже хороша, тому легко спостерігати за матчем на ноутбуці чи телефоні.

Зазвичай, гравцю потрібно мати мінімальні гроші на своєму рахунку, щоб мати можливість дивитися матчі. Можливо, непогано зробити ставку на той матч, який хочеться переглянути. Для цього не потрібно витрачати багато коштів, як у випадку придбання пакетів від телевізійних каналів. Лише потрібен невеликий переказ на рахунок для ставок. У найгіршому випадку потрібно витратити кілька гривень.

Більшість пропозицій легальних букмекерів мають дуже хорошу якість зображення. Досить великим недоліком на деяких платформах є відсутність повного зображення у настільних версіях. Але на допомогу приходять мобільні версії веб-сайту та додатки, які надають повноекранний варіант.

Деякі компанії дозволяють спостерігати матчі відразу після відкриття рахунку, а інші вводять певні умови. Наприклад, позитивний баланс, щоб заохотити робити ставки.

Тобто, букмекерські контори є повноцінною площадкою для перегляду онлайн трансляцій. Навіть якщо людина не дуже полюбляє робити ставки, вона зможе дивитися безліч поєдинків як тільки поповнить власний рахунок.

1хBet

Дуже широкий вибір прямих трансляцій з футболу можна знайти у популярній букмекерській конторі 1хБет. Поточна кількість трансляцій залежить, звичайно, від того, чи проводяться на той момент якісь ігри, чи триває сезон у тій чи іншій країні. Звичайно, гравці можуть переглядати турніри з футболу, якщо вони пройшли авторизацію.

Якщо у користувача немає власного кабінету, він створює його. Можна скористатися промокодом 1хBet та отримувати більше бонусів та найкращий привітальний. Отримавши свій акаунт, гравець заходить на сайт під власним логіном та паролем, та поповнює рахунок. Потім заходить в лайв розпис букмекера та натискає на футбольні ставки:

Зверніть увагу на матчі з іконками телевізору. Для них букмекер і приготував посилання, за якими вдасться дивитися футбол онлайн як на сайті, так і на телефоні.

Гравці букмекерської контори 1хБет не повинні скаржитися на якість та кількість трансляцій. Та й питань у них не повинно виникати, де дивитися футбол онлайн. Також заслуговують на увагу трансляції з кіберфутболу, які стають все більш популярними. Тут немає чого дивуватися, бо багато клієнтів БК 1хБет залюбки роблять ставки на футбольні поєдинки.

Отже, ми підтверджуємо, що букмекерська компанія 1хБет дійсно пропонує багато посилань для прямих трансляцій футбольних матчів. Багато бетторів давно вже користуються цією можливостю та з великим задоволенням укладають парі, дивлячись гру.

Фанспорт

Досить поверхневого погляду, щоб зрозуміти, наскільки схожий інтерфейс сайту Фанспорт на ресурс 1хБет. Ми звернули увагу, що навіть списки футбольних матчів для перегляду в цих відомих операторів співпадають. Знову ж таки, щоб дивитися футбол онлайн, користувач заходить у розділ Live та знаходить потрібні позиції екраном:

Для перегляду трансляцій не потрібно робити жодних ставок, достатньо зайти у свій акаунт на Фанспорт. Не слід забувати, що можна створити обліковий запис з промокодом Фанспорт та отримати додаткові бонуси.

Щодо якості прямих трансляцій у Фанспорт, то потрібно розділяти сайт та мобільну версію і додатки. Основний ресурс лише недавно запрацював у повноцінному вигляді. Тому не всі матчі вдається подивитися у належній якості. Але в телефоні з цим проблем немає, і беттори отримують повноцінний доступ до ефірів. Вони зможуть дивитися футбол онлайн як додатку, так і в мобільній версії.

Мелбет

Досить швидко букмекер Мелбет завоював симпатію гравців з України. Іноземна букмекерська контора дозволяє користувачам дивитися прямі матчі. Серед футбольних поєдинків виділимо Серію А, Бундеслігу, Чемпіонат Англії та Кубок Америки.

Щоб мати можливість дивитися футбол онлайн, потрібно створити акаунт та поповнити рахунок. Нові гравці також зможуть активувати промокод Мелбет при реєстрації. Цей код дозволить збільшити розмір вітального бонусу на 30-50%.

Незважаючи на невеликий термін існування букмекерської контори Мелбет, вона вже пропонує хороший функціонал для ставок та перегляду матчів у прямому ефірі.

Парі-матч

Парі-матч

А цього оператора для ставок не потрібно додатково представляти. Уже давно букмекерська контора Парі-матч приймає ставки в касах та на власному сайті. Чи можна дивитися футбол онлайн на сайті букмекера Парі-матч? Так, але для цього потрібно перейти на нову версію сайту та авторизуватися:

В порівнянні з іншими букмекерами прямі трансляції футбольних поєдинків на сайті Парі-матч організовані краще. Ми перевірили більше 10 посилань та переконалися, що трансляція починається одразу після торкання на значок "Плей". І що головне, дивитися футбол онлайн можна як на телефоні, так і на комп’ютері. Багато клієнтів букмекерської контри Парі-матч позитивно оцінюють прямі трансляції з футболу.

Якщо ви є клієнтом компанії, або тільки збираєтеся ним стати, рекомендуємо використати Парі-матч промокод, щоб здобути більше бонусів.

Фаворит

Ще один український букмекер, який поступово завойовує авторитет у бетторів. Одне з головних питань, які задають беттор, чи можна дивитися футбол онлайн на сайті? Ми перевірили, та переконалися, що це дуже просто. Доступ до посилань є у авторизованих клієнтів з додатнім балансом на ігровому рахунку. Рекомендуємо застосувати промокод Фаворит при створенні акаунту для отримання більшої кількості бонусних пропозицій.

По кількості посилань букмекер конкурує на рівних з багатьма операторами. Досить комфортно спостерігати за футбольними матчами з мобільних пристроїв. Клієнти задоволені якістю трансляцій.

Бетвіннер

Бетвіннер

Досить широкий вибір прямих ефірів можна знайти у популярній букмекерській конторі Betwinner. Поточна кількість трансляцій залежить, звичайно, від того, чи проводяться на той момент якісь ігри, чи триває сезон. Звичайно, гравці можуть переглядати турніри майже всіх популярних та другорядних ліг. Цей список може збільшуватися або зменшуватися залежно від дати.

Щоб мати можливість дивитись трансляцію з матчу, який нас цікавить, беттор повинен мати рахунок. Якщо його ще немає, то можна скористатися промокодом Бетвіннер під час реєстрації та отримати найкращий привітальний бонус. Отримавши акаунт, потрібно війти на сайт та активувати його. Друга умова доступу до трансляції - це зробити будь-яку ставку протягом 7 днів до старту гри.

Як дивитися футбол онлайн в БК Марафон?

А тепер давайте подивимося, як знайти прямі трансляції. Для того, щоб отримати доступ до онлайн-трансляції, потрібно зареєструватися, як і в попередніх випадках. У верхньому правому куті є кнопка. Клацнувши на ньому, ми побачимо форму, в якій ми повинні надати наші дані. Також можна пошукати промокод, який трохи збільшить бонуси, доступні на веб-сайті. Після заповнення всіх полів натисніть жовту кнопку зі словом "Зареєструватись".

На головній сторінці, у лайв розпису є матчі з іконками телевізорів. Серед наявних категорій ми вибираємо види спорту, які нас цікавлять. А саме – футбол:

Зображення телевізора означає, що матч має доступний для перегляду, що за ним можна стежити в прямому ефірі. Насправді, не так багато матчів для перегляду доступні, як цього хотілося. Хоча це не дивно, враховуючи, що не так давно відео з’явилося на сайті букмекерської контори Марафон.

Мостбет

На новому сайті букмекерської компанії Мостбет клієнтам доступні прямі трансляції футбольних поєдинків. Якщо раніше список з відео був досить коротким, то зараз він значно більший. Що ж можуть подивитися беттори на сайті Мостбет? Матчі провідних європейських чемпіонатів, єврокубків та ігри збірних.

Чи трапляються технічні затримки в трансляціях ігор? Так, іноді таке буває, але беттори майже не помічають цього і не звертають увагу. Багато гравців дивляться футбол у мобільній версії та додатку Мостбет. Якщо мати будь-який додатній баланс у Мостбет, то ви обов’язково подивитися матч.

Бетсіті

Відомий букмекер також пропонує багато посилань на футбольні матчі. Причому, деякі з них доступні навіть неавторизованим користувачам. На сайті Бетсіті можна подивитися матчі популярних та регіональних ліг. Якість відео досить пристойна.

І головне, що трансляції не перериваються, і футбол можна дивитися з будь-якого пристрою – телефону чи телевізору.

Як дивитися прямі трансляції футбольних матчів?

Щоб отримати доступ до матчів, гравці переходять в розділ ставок Live в лайв розписі на сайті контори. Тут є фільтр подій, за допомогою якого відбираються матчі по днях і по наявності трансляції.

Беттори вибирають поєдинки за турніром. Таким чином, вони зможуть паралельно переглядати матчі і ставити. Під час матчу публікується статистика поточних показників суперників. Беттори орієнтуються на неї при складанні прогнозів і укладанні парі.

Серед популярних турнірів, доступних для перегляду відзначимо АПЛ, першу Бундеслігу, іспанську Ла Лігу. Право дивитися футбол онлайн мають гравці з позитивним балансом на ігровому рахунку. Таким чином букмекер мотивує своїх клієнтів укласти парі в лайв.

Є букмекери, які встановлюють певні обмеження для жителів регіонів. Якщо, наприклад, людина проживає в Англії, то трансляції АПЛ для нього недоступні. Подібні правила іноді зустрічаються і в інших операторів. Вони застосовують таку політику блокуваннь трансляцій за регіональним принципом.

дивитися прямі трансляції футбольних матчів

Щоб гарантувати високу якість трансляцій та дивитися футбол онлайн с задоволенням, гравці встановлюють флеш плеєр на комп'ютер, і дивляться відео на широкоформатних екранах в хорошій якості. Якщо сайт занадто перевантажений, то гравці переходять в мобільний додаток. Зв'язок з сервером не переривається, і беттори дивляться відео без перешкод.

На матчі деяких футбольних першостей складаються огляди. Клієнти контори переглядають їх безкоштовно. Вони доступні на офіційному сайті після завершення чергового туру.

За словами багатьох клієнтів, більшість трансляцій йдуть без запізнень. Затримок немає. Тому ставити в лайві, орієнтуючись на відео, у переважній більшості випадків можна. Що стосується кількості матчів для трансляцій, то їх, як правило, вистачає. Добре висвітлюються популярні змагання. У порівнянні з традиційними платформами, букмекери пропонують хороші можливості дивитися футбол онлайн.

Плюси і мінуси онлайн-трансляцій в букмекерських конторах

Розглянемо позитивні і негативні моменти прямих футбольних ефірів.

Плюси. Кожен гравець, зареєстрований у одній чи декількох букмекерських конторах з нашого переліку, отримує доступ до безкоштовних прямих ефірів. Він зможе дивитися футбол онлайн в будь-який час. Не потрібно платити ні копійки за перегляд матчів.

Перше і найголовніше - ми отримуємо доступ до трансляцій у дуже хорошій якості, абсолютно без будь-яких умов. Можна спостерігати за ними як за допомогою комп’ютера, так і за допомогою мобільного додатка. Також дуже часто трапляється, що те, що ми бачимо в ефірі букмекерської контори, на декілька секунд швидше, ніж той самий матч, який дивився по телевізору.

Це пов’язано з тим, що на телеканалах зображення доводиться переробляти, до нього потрібно додати коментар, а у випадку трансляції в букмекерській конторі ми зможемо дивитися футбол онлайн без будь-яких доповнень. З цієї причини його не потрібно конвертувати перед трансляцією, і його можна відтворити швидше.

Ще один помітний плюс у тому, що зареєстрований беттор зможе переглядати декілька трансляцій одразу. Наприклад, в БК 1ХБет, Фанспорт та в інших компаніях є опція Мультивид. Якщо її активувати, то ми отримаємо до 4 віконець У кожному з них будуть доступний розпис з коефіцієнтами та відео матчу.

Мінуси. Чи є якісь недоліки при перегляді футболу на сайтах букмекерських контор? Так, звичайно, але вони не є критичними. Серед найголовніших мінусів – це періодичні блокування основного сайту провайдерами. Це відбувається в тих країнах, де букмекер під забороною. Але є багато ефективних рішень цієї проблеми. И найкраще з них – це використання комп’ютерних чи мобільних додатків. Просто встановіть їх, і проблема зникне.

Популярні питання

Де доступні прямі трансляції?

Прямі трансляції доступні в легальних букмекерських конторах. В першу чергу, це 1хБет, Парі-матч, Мелбет, Фаворит Спорт.

Як дивитись прямі трансляції в букмекерській конторі?

Щоб мати доступ до футболу, потрібно зареєструвати акаунт на сайті оператора.

Чи працюють прямі трансляції по телефону?

Так, всі вказані букмекери пропонують прямі трансляції на телефоні через мобільні програми та додатки.

Які футбольні турніри можна дивитися онлайн у прямому ефірі в букмекерських конторах?

Прямі трансляції доступні на майже всі популярні турніри: єврокубки, турніри збірних та європейські чемпіонати.

Висновки

Трансляції футбольних матчів, пропоновані легальними онлайн-букмекерами, є хорошою альтернативою стандартним пакетам спортивних каналів по телевізору. Якщо беттора цікавить лише одна конкретна подія, він зможе зробити на неї ставку і негайно переглянути матч на веб-сайті букмекера. На вибір є безліч турнірів та матчів, тому кожен знайде потрібний матч.