Головне

Ребров: Є багато гравців, які не отримують практику, яку ми вважаємо задовільною

07.06.2023 15:21 662 0
Ребров: Є багато гравців, які не отримують практику, яку ми вважаємо задовільною

Форвард Брюгге Роман Яремчук пропустить червневі матчі збірної України через травму.

Про це повідомив головний тренер національної команди Сергій Ребров.

"На жаль, травма Яремчука не дозволяє прибути. Я розмовляв з ним. Він вибачився та готуватиметься до сезону у своєму клубі. Ми викликали достатньо нових кандидатів. Вони заслужили бути в національній збірній. Той же Ванат, які останні пів сезону показує дуже стабільний футбол. Це дуже важливо

  Аткуально: Русин замінить Яремчука у збірній України

Також Кочергін, за яким я слідкував ще в Зорі. Вважаю, що своїми виступами в Польщі він заслужив на місце в збірній. Подивимось, у нас багато кандидатів, є конкуренція на кожну позицію.

  Ребров: Пропозиції від клубів були, але після домовленості зі збірною

Є багато гравців, які не отримують тієї практики, яку ми вважаємо задовільною. Але коли вони приїдуть у збірну, то треба дивитися на них. Тому ми створюємо конкуренцію на кожну позицію, щоб подивитись на них у тренувальному процесі. Зараз я не можу вам казати, хто буде в основі. Потрібно почати працювати та у тренувальному процесі вирішити, хто готовий більше", - сказав Ребров.

Раніше Сергій Ребров розповів про інститут збірних в Україні. Також, новий наставник національної команди розкрив деталі формування заявки збірної на червневі матчі.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Коментарі ()