Головне

Монастирський звільнив начальника поліції Харківщини через фальсифікацію ДТП з кортежем Ярославського

Міністр внутрішніх справ заявив, що до відповідальності буде притягнутий тільки той, хто був за кермом
11.02.2022 08:43 2070 0
Монастирський звільнив начальника поліції Харківщини через фальсифікацію ДТП з кортежем Ярославського

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський звільнив начальника поліції Харківської області Станіслава Перліна у зв'язку зі спробою фальсифікації справи щодо ДТП, у якій взяв участь кортеж власника Металіста Олександра Ярославського.

Про це політик повідомив у своєму Фейсбук.

"До відповідальності за смерть людини буде притягнутий тільки той, хто був за кермом!  Щойно прийняв рішення про звільнення начальника поліції Харківскої області Станіслава Перліна. Також буде розслідувано спробу фальсификації справи щодо ДТП з кортежем відомого бізнесмена Олександра Ярославського", - написав Монастирський.

  ДивітьсяПоляки ще в 2011-му зняли фільм про водійські вподобання Ярославського

"Причиною таких моїх дій стало те, що сьогодні слідчі Харківскої поліції подали до прокуратури Харківської області підозру за скоєння резонансної ДТП, яку було складено на особу, яка прийшла вранці і заявила, що саме вона була за кермом авто, на якому було скоєно смертельне ДТП".

  Читайте такожЯрославський був у нетверезому стані за декілька годин до ДТП

"Натомість, вже сьогодні стало відомо, що ця особа перебувала під час ДТП в іншому місці. Через намагання приховати цей злочин та надання завідомо неправдивих показань, справа має бути передана до Головного слідчого управління Національної поліції для повного та об’єктивного розслідування", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, кортеж Ярославського збив на смерть людину і бізнесмена викликали на допит у поліцію.

Коментарі ()