Українська правда

Миколенко схожий на Містера Біна: фани Евертона розлючені грою українця в матчі АПЛ

— 4 січня 2023, 07:45
Миколенко схожий на Містера Біна: фани Евертона розлючені грою українця в матчі АПЛ

Евертон нашого Віталія Миколенка розгромно програв Брайтону з рахунком 1:4 в матчі 19-го туру Англійської Прем'єр-ліги. Ця поразка залишила Ірисок на відстані одного очка до зони вильоту.

Під час та після гри вболівальники мерсисайдців лютували в соцмережах, будучи невдоволеними грою всієї команди. Українському захисникові, який провів на полі весь поєдинок, теж добряче дісталося.

Огляд Твіттера

Дописувач Джим вважає, що Миколенко є великою проблемою для Евертона, а також не вміє виконувати сильні передачі з флангу.

Висловився навіть журналіст "Скай Спортс" Бен Граундс. Він називає ключовим у матчі другий гол і не розуміє, що в цей момент робив Миколенко.

Інший вболівальник дозволив собі нецензурну характеристику українського футболіста. І відзначив, що вважав так із першого дня.

Ще один дописувач підтримав попереднього, порівнявши Миколенка з відомим комедійним персонажем Містером Біном.

"Миколенко ніколи не виглядає так, ніби вміє правильно бити по м'ячу", - є й такий нищівний коментар.

А ця думка мало чим краща за попередню...

Знайшовся й жартівник, який вирішив продемонструвати, що хисту до жартів у нього насправді нема.

Джон Гібсон склав власний рейтинг гравців Евертона, де кожен отримав 1 бал за 10-бальною шкалою.

Інший дописувач підтримав таку думку, перелічивши ледь не весь склад і назвавши цих гравців марними. Серед них був і Миколенко.

Також є чимало коментарів про те, що Миколенко - найгірший лівий захисник ліги, в історії клубу тощо. Ось лише невелика їхня частка.

А подібні коментарі - про те, що Миколенко є одним із найкращих гравців Евертона - після матчу із Брайтоном, на жаль, можна занести до Червоної книги.

Миколенко віддав геніальний пас через усе поле в матчі за Евертон - ВІДЕО

Варто пам'ятати, що думка вболівальників - мінлива річ. І Віталій Миколенко вже відчував це на собі в часи виступів за Евертон. Просто погляньте, якими різними були реакції та думки фанів про українця після різних матчів:

Чемпіонат Англії, АПЛ Брайтон Евертон Віталій Миколенко