Головне

Купи м'яса, рука валяється: Поворознюк докладно розповів про вибух гранати

21.04.2021 14:53 Valeriy Ruchka 1939 0
Купи м'яса, рука валяється: Поворознюк докладно розповів про вибух гранати

Президент Інгульця Олександр Поворознюк розповів про вибух гранати в офісі, де він був присутній.

"Заїхав до друзів. Подзвонив мені Вертелецький, сказав: "Приїжджай до нас, ми на базі". Я часто приїжджав туди. То в нарди пограємо, то посидимо поспілкуємося. Він подзвонив: "Приїжджай на 5 хвилин". Я приїхав, заходжу, він зі своїм компаньйоном Льовою сидять і говорять. Я сів з лівого боку. Сиділи і говорили, скажімо так, ні про що. Анекдоти розповідали, сміялися, посміхалися. Тут Вертелецький встає, дістає гранату, кладе її на стіл і посміхається. Я нічого не зрозумів. Дивлюся - бойова граната. Жартів мало. Проходить дві секунди, він бере гранату і кладе у кишеню собі. І вона вибухає.

Далі мене накриває столом, падають ікони зі стін на мене. Мене присипало. Далі вже погано пам'ятаю, як мене витягли на вулицю. Як опинився на вулиці - не знаю. Потім викликав поліцію, викликав швидку відразу. Зайшов туди, а там взагалі - купи м'яса, рука валяється. Льову вивів, замотали йому голову. Чекали, поки приїде поліція. Хочу заспокоїти всіх пайовиків. Зі мною все добре. Футбол був, є і буде. Підприємства були, є і будуть. Будемо працювати. У нас буде все добре",- сказав Поворознюк.

Нагадаємо, в результаті трагічного інциденту одна людина загинула, ще одна отримала осколкові поранення.

Сюжет Petrove TV про ситуацію з вибухом гранати.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()