Головне

Гвоздик звинуватив Редкача в брехні, той відповів

20.04.2021 09:07 Андрій Твердохліб 2505 1
Гвоздик звинуватив Редкача в брехні, той відповів

Джерело - Чемпіон.

Ексчемпіон світу у важкій вазі Олександр Гвоздик звинуватив Івана Редкача в брехні та інтригах.

Відповідний пост Гвоздик опублікував в своєму Instagram.

"Ніколи не думав, що подібне гімно допливе і до мене. Зазвичай пропускаю подібні висери повз вуха, але цього разу злість бере, плюс під загрозою відношення з людьми яких я поважаю.

Так ось дозвольте прояснити ситуацію. По-перше, Ваня, друзями ми з тобою ніколи не були і не будемо. І в моєму списку контактів ти завжди був скоріше зі знаком мінус, ніж плюс. По-друге, на шоу мене запросив не ти і я їхав не до тебе! Скажу навіть більше, спочатку я навіть не знав що ти боксуєш на цій карті. Це з'ясувалося пізніше, і як людина вихована я приєднався до вечері з твоєю командою по приїзду. І казав я тобі особисто, що не підтримую ваш конфлікт із сім'єю Ломаченко (який до речі почав ти) і тебе зокрема?

Анатолій Миколайович надіслав мені скріна твого поста, де ти говориш про нашу дружбу, тому що він знає що її немає. І так, дійсно я тобі про це сказав, зі словами "не вплутувати мене в свої розбірки". Але схоже, що заради хайпа ні берегів, ні горизонтів ти не бачиш. Здається сьогодні ти придбав ще одного хейтер (не здивуюся якщо так ти і планував). Я так розумію зараз слід чекати від тебе новий висер у відповідь. Можливо, це навіть цікаво, спробувати себе в новому амплуа. Тепер я в загоні диванних військ, може якраз кілька підписників додасться, а то все ніяк не можу я своїм інстаграмом зайнятися.

Ваня, ти брехун і інтриган! Не скажу, що я цього не знав...", - написав Гвоздик.

Зазначимо, усе розпочалося з заяви Редкача напередодні поєдинку з Прогрейсом, що він дружить із Гвоздиком ще з часів любительської збірної України і той приїде його підтримати на бій з Прогрейсом.

"Тоді навіщо ж ти прибув до Атланти? Отримав акредитацію гостя з мого боку, сидів зі мною за одним столом? Важко бути не вільним і озиратися по сторонах? Коли Амбассадор WBC сказав давай зробимо загальне фото ти, що сказав? Чи не потрібно і чому, де логіка? Поїхав би з Егісом на шоу Амірана в Маямі отримав більше задоволення і журналісти більше говорили б про тебе, а не про нас", - відповів Редкач.

Через усе це, у мене лише два питання: навіщо все це Анатолію Ломаченку? Гвоздик, Редкач та й Василь - дорослі. І навіщо, дійсно, Гвоздик, якщо так ставиться до Івана, вечеряв з ним?

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()