Українська правда

Андрій Мельник хотів зарізати товариша Долгополова?

Сергей Шемшученко — 5 червня 2014, 18:00

Товариша тенісиста Олександра Долгополова у Києві побили друзі президента Федерації гандболу України Андрія Мельника.

Про це xsport заявив український тенісист Олександр Долгополов.

"Це сталося в JUST C.A.F.E. в ніч з п'ятниці на суботу. Мій друг проходив повз стіл групи людей, зовнішність бійців без правил. Таке враження, що ці люди прийшли туди спеціально, щоб побитися. Можливо, він зачепив когось з них, а може і не зачіпав. До нього з матом звернулася людина, яка потім і була ідентифікована як Андрій Мельник.

Сказав щось типу "Чого ти тут ходиш"? Мій друг ввічливо вибачився, на що той йому відповів "На х. мені твої вибачення", після чого його дружки схопили мого друга, вивели з ресторану і почали його бити. Вони били його учотирьох - руками і ногами, а охорона практично не діяла, боялася влазить в розбирання, тому що та компанія була явно підготовлена - бійці М1, К1, я не знаю...

Добре, що мій друг теж міцний хлопець, і закритися встиг, завдяки чому не отримав каліцтв. Але його потім ледве піднімали - він увесь в крові був. Вже коли Сашу побили і він ледве волочився по землі, Мельник дістав ніж і біг по вулиці за ним з криками "Я уб'ю тебе". Таке враження, що ці люди були не лише під впливом алкоголю, але і чогось ще", - написав Долгополов.

Нагадаємо, що на звітно-виборчій конференції у Києві Андрій Мельник був обраний новим президентом федерації гандболу України. Хоча ці вибори не визнає нібито європейська федерація гандболу.