Українська правда

Моторошні кадри: Кімпембе показав, як виглядає його нога після операції

Моторошні кадри: Кімпембе показав, як виглядає його нога після операції

26 лютого 2023 року в принциповому матчі проти Марселя один з лідерів ПСЖ Преснель Кімпембе отримав моторошну травму. Це сталося абсолютно випадково, він не нав'язував нікому боротьбу, просто зробив ривок до власних воріт, але цього було достатньо, щоб розірвати ахілл.

Відео

На жаль, відтоді футболіст не з'являвся на полі. А вже минуло понад 400 днів. За цей час у паризькому клубі стільки всього змінилося: команду покинули зіркові Ліонель Мессі, Неймар, Серхіо Рамос.

Ще й легендарний для парижан Кіліан Мбаппе попрощався зі своїм вже, мабуть, рідним клубом. Але Кімпембе — навпаки. У грудні минулого року він продовжив контракт з ПСЖ до літа 2026 року.

Також нещодавно французький захисник переніс операцію, після чого опублікував моторошні кадри того, як тепер виглядає його нога.

Фото

Терміни відновлення футболіста досі невідомі, проте є відчуття, що вже на початку наступного сезону Кімпембе вийде на поле. Гравець починає знову тренуватися і відновлювати свою колишню форму.

А Преснель був дійсно важливим гравцем для ПСЖ. За цей клуб 28-річний захисник провів 236 матчів, забив 3 м'ячі та віддав 2 результативні передачі.

Тож нам залишається лише сподіватися, що Кімпембе якомога швидше відновиться від травми і продовжить радувати всіх фанатів футболу якісною грою.

ПСЖ Преснель Кімпембе