Українська правда

Третій нокаут поспіль за пів року: Сіренко переміг американця Кармака

Денис Шаховець — 2 жовтня, 09:00
Третій нокаут поспіль за пів року: Сіренко переміг американця Кармака
Владислав Сіренко
Instagram

У Нешвіллі, штат Теннессі, відбувся вечір боксу, однією з головних подій якого став бій у надважкій вазі між українцем Владиславом Сіренком (22-0, 19 KO) та американцем Брендоном Кармаком (7-6–3, 4 КО).

29-річний Сіренко переміг на три роки старшого суперника технічним нокаутом у четвертому раунді, здобувши третю поспіль дострокову перемогу після повернення до рингу.

Зазначимо, що суперник українця переміг лише в одному зі своїх останніх п’яти поєдинків, тому вважався безперечним аутсайдером протистояння.

У попередньому поєдинку Владислав Сіренко технічним нокаутом переміг американця Кейта Барра. У квітні українець провів перший бій за майже 2,5 роки, здолавши ветерана зі США Деона Ронні Гейла.

Непереможений українець провів на професіональному рингу 22 поєдинки, всі виграв, а 19 перемог здобув достроково. Однак з грудня 2021 року до квітня 2024-го Сіренко не мав боксерської практики.

Нагадаємо, нещодавно непереможний українець Ярослав Михалушко ефектно нокаутував мексиканця в поєдинку за титул чемпіона світу WBC серед молоді у напівсередній вазі.

Владислав Сіренко