Українська правда

Усик допоможе у відновленні енергосистеми України

— 8 травня, 17:28
Усик допоможе у відновленні енергосистеми України

Чемпіон WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) співпрацюватиме з ДТЕК, щоб привернути увагу міжнародних партнерів та союзників до важкого стану енергосистеми України.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"ДТЕК робить все можливе, щоб привернути увагу світової спільноти до зруйнованої ворогом енергетичної інфраструктури та необхідності її оновлення та захисту від нових злочинних атак Росії.

Ми цінуємо, що Олександр Усик та його команда поділяють ці прагнення та допоможуть українським енергетикам бути почутими. У нас спільна мета та спільне завдання – захистити наших людей та українську громадянську інфраструктуру, щоб кожна українська родина була зі світлом та теплом», - сказав гендиректор ДПЕК Максим Тимченко.

Партнерство проходитиме під гештегом "БитваЗаСвітло" перед боєм проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО). Окрім привернення уваги, воно також закликатиме партнерів до термінової допомоги енергетичному сектору України.

Зазначається, що Усика приїдуть підтримати близько 30 ветеранів, які повернулися на роботу в ДТЕК після фронту.

Нагадаємо, бій Усік - Ф'юрі відбудеться 18 травня 2024 року. Місце проведення – Ер-Ріяд, Саудівська Аравія. Спочатку поєдинок планувався на 17 лютого, але Тайсон Ф'юрі отримав травму у тренувальному таборі.

Також повідомлялося, що чемпіон світу Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) може виявитися запасним боксером у разі, коли Олександр чи Тайсон не зможуть вийти на ринг.

Олександр Усик Тайсон Ф'юрі