Українська правда

Призерка Олімпійських ігор очолила Федерацію легкої атлетики України

Володимир Клепач — 10 жовтня, 15:40
Призерка Олімпійських ігор очолила Федерацію легкої атлетики України
ФЛАУ

Звітно-виборча конференція Федерація легкої атлетики України (ФЛАУ) обрала новим президентом федерації чемпіонку Європи та світу, призерку Олімпійських ігор, заслуженого майстра спорту Ольгу Саладуху.

Про це повідомляє офіційний сайт ФЛАУ.

Повідомляється, що загалом 26 учасників конференції віддали їй свої голоси в підтримку.

Ольга Саладуха з червня 2023 року виконувала обов’язки президента ФЛАУ і тепер буде очолювати федерацію наступні чотири роки.

Перед процедурою голосування Ольга Саладуха відзвітувала про свою попередню роботу. Зокрема, вона окреслила діяльність ФЛАУ за минулі півтора року в шести найважливіших напрямках: популяризація легкої атлетики, розвиток дитячої легкої атлетики, реалізація проектів і заходів, залучення спонсорів і партнерів, посилення відкритості та прозорості, спортивна політика та дипломатія.

За усіма цими напрямками Ольга Саладуха відзначила значний прогрес та успіхи.

"Я щиро дякую усім, хто увесь цей час був поряд. З ким ми здійснювали ці зміни. Хто допомагав, надихав, підтримував. Разом ми зробили дуже багато для легкої атлетики та українського спорту. Вірю що в майбутньому зробимо ще більше", – сказала очільниця ФЛАУ.

Вона також висловила вдячність усій легкоатлетичній спільноті за підтримку її кандидатури на посаду президента федерації і закликала колег до подальшої спільної результативної роботи заради майбутнього українського спорту.

Ольга Саладуха