Головне

Гутцайт: росія зруйнувала або пошкодила 94 об’єкти спортивної інфраструктури

Гутцайт розповів про збитки завдані українському спорту з початку війни
15.06.2022 13:42 747 0
Гутцайт: росія зруйнувала або пошкодила 94 об’єкти спортивної інфраструктури

Російські війська руйнувала або пошкодила 94 об’єкти спортивної інфраструктури України.

Про це повідомив Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

"Російські війська продовжують методично знищувати спортивну інфраструктуру. Мінмолодьспорту продовжує вести сумну статистику. росія вже зруйнувала та/або пошкодила 94 об’єкти спортивної інфраструктури. Завдано близько $130 млн збитків".

  АктуальноУкраїнські спортсмени вибороли 619 нагород після початку війни

"Окупанти "звільнили" нас від 63 спортивних комплексів, 9 басейнів, 3 льодових арен, 17 стадіонів, велокомплексу в Лимані. Найбільше об’єктів (30) знищено на Донбасі, який Президент Володимир Зеленський визначив одним із пріоритетних для розвитку масового спорту і спорту вищих досягнень".

  ЧитайтеГутцайт захищає Бубку: Хто керує українським спортом?

"В рамках ініціативи Президента України #UNITED24 Мінмолодьспорту відкриває спецрахунок в НБУ для збору благодійних внесків. Він запрацює протягом декількох днів. Усі кошти будуть направлені на відновлення спортивних споруд, закладів, установ, організацій сфери фізичної культури і спорту та на розвиток спортивної інфраструктури".

  Також: Шевченко закликав бойкотувати спортсменів-росіян

"А просто зараз – віримо в перемогу і підтримуємо ЗСУ. Ми обов’язково все відбудуємо, зробимо ще кращим, ніж було. Бо ми українці, ми на своїй землі, ми створюємо, а не нищимо", - написав Гутцайт.

Коментарі ()