Українська правда

Півзахисник Ювентуса заборгував 3 млн євро через ставки

— 18 жовтня 2023, 16:15
Півзахисник Ювентуса заборгував 3 млн євро через ставки

Півзахисник Ювентуса та Ніколо Фаджолі дав показання прокурору під час розгляду справи про розміщення ним ставок у нелегальних букмекерів, за підсумками чого його дискваліфікували на 7 місяців.

Про це повідомляє La Gazzetta Dello Sport.

"Я почав робити ставки в Тірренії під час тренувального табору збірної Італії U-21. Я опинився в стані стресу, спричиненого боргами. Найгірший період я пройшов у березні-квітні 2023 року. Під час матчу з Сассуоло я припустився технічної помилки і був замінений. Сльози на лаві запасних - це наслідок думок про мої борги по ставках.

Актуально: Фаджолі зізнався у здійсненні ставок на футбольні матчі

Коли я грав за Кремонезе, мама порадила мені поїхати лікуватися. Я їздив туди кілька разів. У мене була ілюзія, що я можу обійтися без цього. Насправді я грав на будь-якій спортивній події, яку дивився по телевізору, включно з футболом. Перші ставки я робив на тенісні події, а вже потім на футбол, але я ніколи не ставив на матчі Кремонезе та Ювентуса.

Читайте також: Бонуччі загрожує дискваліфікація на 6 місяців

Близько 110 000 євро я заборгував одному нелегальному букмекеру, близько 1,5 мільйона - іншому, близько 1,3 мільйона - третьому. 17 000 євро я був винен юридичному агентству в провінції Порденоне, близько 31 000 євро - нелегальному банку в провінції Комо.

Ювентус хоче повернути Бернардескі

Борг ріс, а я отримував погрози фізичної розправи (наприклад: "Я зламаю тобі ноги"). Я думав, що граю лише для повернення боргу. У жовтні 2022 року Раду Дрегушин позичив мені 40 000 євро. Я сказав йому, що мені потрібно купити годинник, а мої рахунки заблокувала мама", - сказав Фаджолі.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Ювентус Ніколо Фаджолі