Головне

Воробей: Мудрик як дитина, його треба водити за ручку

Колишній гравець Шахтаря прокоментував виступи Михайла Мудрика та Олександра Зінченка
15.10.2023 15:20 967 0
Воробей: Мудрик як дитина, його треба водити за ручку

Михайло Мудрик та Олександр Зінченко мають грати краще за збірну України.

Про це розповів колишній нападник національної команди Андрій Воробей.

"Я б більше вимагав від Мудрика та Зінченка. Вони вчора нічого не показали. Мудрик мав пару проходів, але його гра в обороні не витримує жодної критики. Його можна критикувати дуже довго. Я чекаю від Мудрика набагато більшого. У сучасному футболі потрібно вміти грати не лише в атаку, а й у захисті та середині. Те саме стосується і Зінченка, проти македонців він мало рухався.

  Фанат підколов Мудрика у таборі збірної України, Михайло відразу відповів - ВІДЕО

До Мудрика потрібен індивідуальний підхід, можливо, і психолог. Він як дитина, з ним треба розмовляти та водити його за ручку, хоч він і коштує 100 мільйонів. Насправді його трохи переоцінили, але маємо те, що маємо. Занадто рано на Мудрика одягли лаври лідера та топгравця. Йому ще працювати та працювати – через піт і через не можу.

  Ахметов: Вірю, що Мудрик підкорить футбольну Європу

Тільки так він досягне результату. Так, у Мудрика є шалені дані, швидкість, бачення, але в нього не вистачає сірої речовини в голові для прийняття рішень. Це приходить з часом. На нього зараз чиниться великий тиск. Можливо, Мудрику було рано переходити до такого топклубу, як Челсі. Можливо, ідеальним варіантом був Арсенал.

  Мудрик втратив 5 млн у трансферній вартості

Але сталося так, як сталося. Тепер Михайлу треба пройти через це. Перебороти тиск Мудрик може лише тренуваннями, працею та своїм бажанням", - сказав Воробей.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Коментарі ()