Головне

Ахметов: Вірю, що Мудрик підкорить футбольну Європу

Президент Шахтаря розповів про продаж Мудрика
11.10.2023 12:19 697 0
Ахметов: Вірю, що Мудрик підкорить футбольну Європу

Частина коштів від трансферу Михайла Мудрика в Челсі були спрямовані на проєкт підтримки захисників Маріуполя "Серце "Азовсталі".

Про це розповів президент Шахтаря Рінат Ахметов.

"Цього сезону Шахтар не лише перемагав на полі, а й добивався нових досягнень поза його межами. Перехід Михайла Мудрика до Челсі став рекордним трансфером в історії клубу та українського футболу загалом. Маю подвійні почуття щодо цього переходу. З одного боку, я не хочу втрачати сильних футболістів, які можуть дати багато користі Шахтарю.

  Актуально: Мудрик втратив 5 млн у трансферній вартості

З іншого, я радію, що вихованець нашої академії, молодий український гравець виступає в найсильнішому футбольному чемпіонаті планети – АПЛ. Наші гравці можуть і повинні бути серед найкращих у світі. І я вірю, що в Михайла все вийде, що завдяки таланту, помноженому на наполегливу працю, він досягне всіх можливих спортивних вершин, підкорить футбольну Європу та втілить свої мрії.

  Ахметов: Шахтар і весь український футбол пройшли найважчий сезон у своїй історії

Частину коштів від трансферу Мудрика я вирішив спрямувати на проєкт підтримки захисників Маріуполя "Серце "Азовсталі", який допомагає майже 10 тисячам захисників міста та членам їхніх родин. Моя позиція залишається незмінною – ми допомагали і допомагатимемо нашим військовим, мирним українцям, дітям, які втратили в цій війні батьків, – усім, хто потребує нашої підтримки і кому ми можемо допомогти. Сьогодні наша головна спільна мета – разом наближати перемогу України.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Коментарі ()