Головне

Манчестер Юнайтед - ПСЖ 0:2. ЗАВЕРШЕНО

12.02.2019 23:58 9823 0
Манчестер Юнайтед - ПСЖ 0:2. ЗАВЕРШЕНО

Джерело - Чемпіон.

Матч завершено, ПСЖ створило собі комфортні умови задля спокійної гри в Парижі, тим більше один з лідерів манкуніанців пропустить матч відповідь.

90' Сушить гру ПСЖ, парижани взагалі нікуди не поспішають і схоже, що Ман Юнайтед вже теж нічого зробити не може.

90' 4 хвилини компенсував арбітр до основного часу.

89' Поль Погба вилучений з поля. Не зіграє француз у матчі відповіді. Досить сумнівний епізод. У боротьбу йшов Дані Алвес і Погба і обоє не влучили по м'ячу, однак другу жовту отримав гравець МЮ.

87' Небезпечний штрафний біля воріт МЮ. Еррера отримав гірчичник за грубий підкат.

85' Остання заміна в складі Ман Юнайтед сталася. Маркус Решфорд на поле вийшов замість Ромелу Лукаку.

84' Еррера намагався пробити по воротах із середньої дистанції без підготовки, але повз дальній кут воріт пролетів м'яч, причому суттєво.

82' Друга заміна у складі ПСЖ. Замість Анхеля Ді Марії, якого публіка на Олд Траффорд проводила свистом, на поле вийшов Колін Дагба.

80' Затяжну позиційну атаку правим краєм розігрували футболісти Ман Юнайтед, але на прострільну передачу вздовж лінії воротарського майданчика ніхто з партнерів чомусь не відгукнувся.

78' Парижани почали працювати на час вже, що категорично не подобається публіці, яка почала освистувати французьких гостей.

77' Мата зважився на дальній удар, але непідготовленим він був, тому вийшов досить неточним.

76' Перша заміна в складі ПСЖ. Замість Марко Верратті на поле вийшов Леандро Паредес.

75' Еррера з правого флангу змістився в центр і пробив по воротах, але легко читалися такі дії Андера, і Верратті прийняв м'яч на себе.

74' Томас Тухель вимагає від своїх підопічних не закривати на своїй половині поля, а продовжувати грати в свій улюблений атакуючий футбол.

72' Погба в центрі поля видовищно продриблив, обігравши двох суперників, але Маркіньос в результаті вискочив з-за спини француза, відрізавши Поля від ігрового снаряда.

71' Затяжну атаку провели гості, однак до удара справа не дійшла. 

70' Заробили господарі кутовий, однак подача виявилася невдалою.

69' Досягнувши комфортної переваги в рахунку, команда Томаса Тухель почала "підсушувати" гру, не дозволяючи "червоним дияволам" діяти в швидкий комбінаційний футбол.

67' Дані Алвес на правому фланзі оборони грубо атакував ззаду Погба, за що цілком заслужено отримав жовту картку.

65' Пішла навісна передача на Люка Шоу, той намагався пробити, однак Дані Алвес заблокував удар.

62' Забирали парижани м'яч під свій контроль, нічого не вдається манкуніанцям. 

60' ГООООЛ! Мбаппе забиває другий гол! Прорвалися у контратаку гравці ПСЖ, Анхель Ді Марія видав ідеальну передачу на Кіліана Мбаппе, який у дотик переправив м'яч у ворота.

59' Нічого не виходить у манкуніанців після пропущеного гола. Парижани отримали потужний заряд упевненості, і тепер вони практично не розлучаються з м'ячем.

57' Ще раз з дальньої дистанції пробивав Дані Алвес, але на цей раз м'яч відлетів на верхні яруси Олд Траффорд.

55' Відбилися господарі після подачі корнера, але тут же з льоту пробивав Дані Алвес - м'яч поруч зі штангою пролетів після пострілу бразильця.

54' Ді Марія вривався з м'ячем на лівий край штрафного майданчика і з лівої ноги намагався потужно пробити по воротах, але Янг зумів заблокувати його спробу - кутовий буде.

52' ГООООООЛ! Відкриває рахунок ПСЖ. Пішла подача з кутового у вільну зону, Матич не вгледів за Кімпамбе і той без проблем ногою переправив м'яч у ворота Де Хеа.

50' Мбаппе легко обіграв в центрі поля Ліндельофа, і Віктору довелося відверто затримувати його за футболку, що карається жовтою карткою.

49' У центрі поля обмінялися команди порушеннями правил. Орсато після перерви не поспішає видавати жовті картки, хоча в першій 45-хвилинці показав 5 гірчичників.

48' Решфорд відкривався під передачу на правому фланзі атаки, але під пресингом суперника випустив м'яч за лицьову лінію поля.

47' Відразу дві заміни по перерві робить Манчестер Юнайтед. Замість Антоні Марсьяля зустріч продовжує Хуан Мата і замість травмованого Джессі Лінгарда на поле вийшов Алексіс Санчес.

46' Розпочався другий тайм!

Завершилася перша половина гри, досить прагматичний футбол продемонстрували обидві команди, жодна не хоче пропускати.

45' Небезпечний удар від Дані Алвеса, але трохи вище воріт.

45' Дві хвилини додав суддя до першого тайму.

44' Небезпечний штрафний удар заробляє Юліан Дракслер біля воріт суперника.

43' Ліндельоф підключився в атаку і вирішив нанести непідготовлений дальній удар по чужих воротах - несильно і неточно вийшло.

42' Все-таки не в лавку врізався Ді Марія, а в залізну огорожу. Гримаса болю на його обличчі все ще присутня, але все ж дає надію, що аргентинець продовжить поєдинок.

41' Дуже неприємний епізод. В запалі боротьби з Янгом Ді Марія вилетів за поле і врізався в лаву для стюардів. Дуже боляче аргентинцеві - потрібно тепер йому допомогу.

39' Піднявся на ноги Антоні, але про всяк випадок за кромкою поля почав розминатися Санчес.

37' Марсьяль отримав пошкодження в одному з ігрових єдиноборств. Вперше в цьому матчі на поле з'явилася медична бригада.

36' Небезпечну контратаку провели парижани, в ході якої пройшла проникаюча вертикальна передача за спину захисникам МЮ, але Ді Марія і Мбаппе перебували в положенні "поза грою".

34' 2:3 вже рахунок по попередженням, але ж ще цілих 10 хвилин до кінця першого тайму. Цілком можливо, що сьогодні без видалення не обійдеться.

33' Янг і Бернат зійшлися в центрі поля в жорсткому стику. Обидва намагалися штовхнути м'яч, але швидше це зробив англієць, а іспанець в результаті врізав Ешлі по нозі, за що отримав жовту картку.

31' Ді Марія зі стандарту виконав подачу в чужий штрафний майданчик, але Матич надійно і уважно відіграв і вибив м'яч.

30' Янг на правому фланзі не встигав за Мбаппе, і йому нічого не залишалося, як руками завалювати на газон француза. Це чистісінька жовта картка.

29' Пройшла проникаюча передача в штрафний майданчик на Мбаппе, який з кута воротарського пробивав, в падінні випереджаючи де Хеа, але не влучив у ствір воріт нападник, ще й офсайд зафіксував боковий арбітр.

27' Орсато сьогодні максимально суворий, але послідовний. Погба порушив в центрі поля правила проти Верратті, і побачив перед собою "жовте світло".

26' Могла вийти у господарів небезпечна контратака, але пас в напрямку Марсьяля пішов йому в протихід, і француз не зміг зуміти і обробити складний м'яч.

25' Кілька хвилин тому складалося враження, що Ман Юнайтед нарощує темп, однак зараз ми знову бачимо повільну і в'язку гру переважно в районі центрального кола.

24' Лінгард чітко відпрацював зараз на лівому фланзі оборони. Ніхто з атакуючих гравців сьогодні не соромиться грати у відборі, біля свого штрафного майданчика.

22' Заволодів м'ячем ПСЖ, однак вперед не поспішають підопічні Тухеля.

20' Дракслер в центрі поля жорстко зіграв проти суперника. Даніеле Орсато вирішив, що цей фол тягне на жовту картку.

19' Погба з лівого флангу тепер змістився в центр уздовж лінії штрафного майданчика, і пробивав по воротах з-під захисника, але метра на півтора вище поперечини полетів м'яч.

18' Намагався в попередньому епізоді Лінгард зіграти на добиванні, але Буффон намертво забрав м'яч, через що потрапив по руках воротаря. Усне попередження отримав від судді Джессі.

17' Погба на правому фланзі виконав класний фінт, обігравши двох суперників, уздовж лицьової лінії увійшов в штрафний майданчик і прострілив в центр, але Буффон чітко зіграв в падінні на перехопленні.

15' Досить рівна статистика контролю м'яча, хоча здалося, що господарі більше перепасовувалися на власній половині поля.

14' Обидві команди бояться атакувати великими силами, постійно озираючись на власні тили, при побудові атак.

13' Перехопили м'яч парижани і протягом хвилини катають його поперек поля в центральній зоні.

12' Перша жовта картка в нашому матчі - Кімпембе на чужій половині поля програв позицію Решфорду, якого відверто руками повалив на газон, щоб не дозволити розігнати контратаку.

10' Знову Решфорд виявився на правому фланзі атаки з м'ячем, і несподівано він пробив по воротах безпосередньо з флангу, цілячись у ближню дев'ятку - Буффон відбив м'яч на кутовий кулаками.

8' Обидві команди працюють у високому пресингу, але захисники намагаються грати максимально просто і безпечно біля своїх воріт.

7' А тепер уже першу позиційну атаку провів ПСЖ, і вона закінчилася досить небезпечним ударом Ді Марії метрів з 24-х в дальню дев'ятку, але трохи повз ціль м'яч пролетів.

5' Вдалося, нарешті, перехопити м'яч гостям, які намагалися провести блискавичну контратаку через центр поля, але вона обірвалася неточним пасом.

4' Першим номером грає саме Манчестер на перших хвилинах, однак не поспішають манкуніанці.

3' Заробили стандарт манкуніанці, однак після навісу парижани винесли м'яч подалі.

2' Досить активно розпочинає матч Манчестер Юнайтед, використовують високий пресинг підопічні Сульшера.

1' Матч розпочався!

Триває хвилина мовчання на честь Еміліано Сали.

Команди виходять на Олд Траффорд. Лунає гімн Ліги чемпіонів.

Також Мбаппе поділився думкою з приводу перемоги ПСЖ у Лізі чемпіонів

Раніше легендарний гравець Манчестер Юнайтед очолив англійський клуб.

З'явилися фото відкритого тренування Манчестер Юнайтед перед поєдинком з ПСЖ.

Ліга чемпіонів повертається.

У 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру світу відбудеться супердвобій Манчестер Юнайтед - ПСЖ.

Гра відбудеться 12 лютого о 22:00 за київським часом.

  Також: Дивитися онлайн Манчестер Юнайтед - ПСЖ

Текстова онлайн-трансляція матчу Ліги чемпіонів Манчестер Юнайтед - ПСЖ буде доступна на Чемпіоні, починаючи з 21:45.

Зазначимо, що один з лідерів ПСЖ Едінсон Кавані пропустить обидві гри 1/8 фіналу проти манкуніанців через травму.

Нагадаємо, що у 26-му турі АПЛ Манчестер Юнайтед розгромив Фулгем.

 

Коментарі ()