Головне

Атлас вказав причину легкої перемоги Джошуа над Нганну

09.03.2024 15:20 729 0
Атлас вказав причину легкої перемоги Джошуа над Нганну

Ентоні Джошуа (27-3, 24 KO) переміг колишнього чемпіона UFC Франсіса Нганну (0-2, 0 KO) завдяки досвіду.

Про це заявив аналітик боксу Тедді Атлас

"Досвід дався взнаки. Не думаю, що Тайсон Ф'юрі очікував від Нганну того, що він побачив у бою, але там був елемент несподіванки. Цього разу елемента несподіванки не було.

Джошуа знав, із чим йому доведеться мати справу цього разу, і він поставився до цього з повагою і підготувався до цього. Його досвід дозволив йому отримати ту велику перевагу, яку він мав. Джошуа відмінно використовував обманні рухи, щоб відвести ліву руку Нганну, і тоді він зміг вразити його правою рукою.

Джошуа - Нганну: коли вишкіл перемагає хаос

Досвід Ентоні показав, що він може побачити можливість для удару правою рукою проти хлопця, у якого явно немає такого досвіду. Джошуа зміг побачити те, що не зміг побачити хлопець із меншим досвідом. Джошуа повернувся туди, де він дуже спокійний і знає, навіщо він це робить. Тепер справа не в грошах", - сказав Атлас.

Нагадаємо Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) переміг Френсіса Нганну (0-2) на вечорі боксу в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Джошуа після двох поразок від українця Олександра Усика вже має чотири перемоги поспільВодночас Френсіс провів свій другий бій за правилами боксу. У жовтні він поступився Тайсону Ф’юрі.

До речі, саме Джошуа фактично завершив кар'єру Володимира Кличка, нокаутувавши у 2017 році українця в 11-му раунді чемпіонського бою.

Коментарі ()