Українська правда

Екстренер Джошуа: Усик переможе Ф'юрі

Олександр Булава — 5 березня, 12:37
Екстренер Джошуа: Усик переможе Ф'юрі
Фото - Getty Images

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) є фаворитом у бою проти володаря титулу WBC Тайсона Фʼюрі (34-0-1, 24 КО).

Про це розповів Анхель Фернандес, який є колишнім тренером Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО).

"Ф'юрі – від природи чудовий боєць, цього в нього не відняти, але я думаю, що виграє Усик. В Олександра прекрасна, дуже розумна команда, вони підготують його належним чином.

Актуально: Ф'юрі повернувся до тренувань після травми

Думаю, для Ф'юрі буде не так легко, як це може здатися на телеекрані, схопити Усика, боротися, навалитися на нього усією своєю вагою, перебити його джебом.

Команда Усика врахує розсічення Фюрі, і вони намагатимуться влучати саме в це місце, щоб знову його відкрити. Вважаю, що Тайсон має недостатньо часу, щоб таке розсічення загоїлося.

Імовірно, Усик будуватиме свою тактику з акцентом на роботі саме по цьому місцю. На його місці я так би і зробив. Зрештою, бій – це бій, і ти завжди намагаєшся знайти у суперника слабкі місця та використати це, щоб здобути перемогу", – сказав Фернандес.

Нагадаємо, бій Усик - Ф’юрі відбудеться 18 травня 2024 року. Місце проведення - Ер-Ріяд, Саудівська Аравія. Спочатку поєдинок планувався на 17 лютого, але Тайсон Ф'юрі отримав травму в тренувальному таборі.

Також повідомлялося, що чемпіон світу Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) може стати запасним боксером у випадку, коли Олександр або Тайсон не зможуть вийти на ринг 18 травня.

Олександр Усик Тайсон Ф'юрі