Українська правда

Менеджер Ф'юрі назвав дату реваншу з Усиком

Олександр Булава — 23 жовтня 2023, 18:38
Менеджер Ф'юрі назвав дату реваншу з Усиком

Реванш чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) та володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) запланований на 2024 рік.

Про це розповів менеджер британського боксера.Спенсер Браун.

"Все залежить від того, якими бійці вийдуть після бою. Чи будуть травми, пошкодження, розсічення чи, може, хтось впаде — це завжди буде враховано. Як і те, чи вийдуть вони з рингу неушкодженими.

Перемога, як ми думаємо, принаймні буде за нами. Ми вважаємо, наш боєць найвищий у найважчому дивізіоні, і реванш безперечно відбудеться. Він записаний у контакті. Це цікавий час для боксу.

Чи будуть усі титули на коні у другому бою? Це сумнівно, але ти ніколи не знаєш точно. Але так, ми чекаємо на перший поєдинок і реванш, який пройде наступного року. Нехай усі будуть у здоров'ї та безпеці, і давайте просто сподіватимемося, що реванш відбудеться", - розповів Браун.

Нагадаємо, бій має відбутися наприкінці 2023 року у Саудівській Аравії, орієнтовна дата – 23 грудня. Якщо не вдасться влаштувати бій у грудні, то його обов'язково проведуть у січні 2024 року.

Бій Ф'юрі та Нганну відбудеться 28 жовтня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше промоутер розкрив деталі організації бою Усик - Ф'юрі.

Олександр Усик Тайсон Ф'юрі