Головне

Чеботар: Зламаю колумбійця

Український проспект налаштований на перемогу нокаутом
01.03.2021 21:54 3443 0
Чеботар: Зламаю колумбійця

Джерело - klitschko-brothers.com.

21 березня в андеркарді боксерського шоу K2 promotions Ukraine в Броварах свій восьмий бій на профі-ринзі проведе Василь Чеботар і він хоче нокаутувати чемпіона German International (BDB) серед професіоналів Йоана Ліка.

Про це заявив сам боксер.

"Тренуюся двічі на день - вранці та ввечері, додатково плаваю, зараз я спарингую з хорошими  хлопцями. Завдяки моєму тренерові перебуваю у чудовій фізичній формі

Як оцінюю свого суперника? Гідний суперник з великим досвідом в спорті. Йоан має великі досягнення в кікбоксингу. Але коли ми зійдемося в ринзі - я розповім йому, що таке справжній бокс!

Я в гарній формі. У мене багато сил. Я впевнений в собі. Буду намагатися максимально швидко закінчити бій. Він - гідний суперник, але я виходжу з настроєм в ринг зламати його.  Я не шукаю легких шляхів і подарую йому першу поразку в кар’єрі", - зазначив Чеботар.

Головною подією вечора боксу в ТРЦ Термінал стане захист титулу Інтернаціонального чемпіона за версією WBO Денисом Берінчиком. Протистояти йому буде Чемпіон WBO Latino Хосе Санчес з Чилі. 

У прямому ефірі поєдинки транслюватимуться на медіасервісі MEGOGO. 

Медіа-партнер події - проєкт Champion.com.

Коментарі ()