Головне

Гвоздик - Нгумбу: анонс і прогноз бою

30.03.2019 15:17 2677 0
Гвоздик - Нгумбу: анонс і прогноз бою

Джерело - Чемпіон.

Чемпіона світу WBC у напівважкій вазі Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) проведе перший добровільний захист титулу проти француза Дуду Нгумбу (38-8, 14 КО). Трансляція почнеться в ніч з 30 на 31 березня орієнтовно о 05:00.

Гвоздик завоював титул чемпіона світу 1 грудня, нокаутувавши в 11-му раунді канадця Адоніса Стівенсона, для якого це був аж десятий захист чемпіонського пояса з 2013 року. Причому Олександр наносив настільки потужні удари, що Стівенсон після бою в критичному стані був поміщений в реанімацію і введений у штучну кому. Відтоді стан Адоніса покращився, але він продовжує тривале лікування.

Спочатку Олександр повинен був захищати пояс проти Саллівана Баррера, але переговори не пройшли успішно. І тоді знайшовся охочий француз битися за пояс українця.

На думку букмекерів, Гвоздик взагалі не відчує жодних проблем у цій дуелі. На перемогу Олександра приймаються ставки у розмірі 1,01.

Але, заздалегідь списувати з рахунків Нгумбу не варто. Він не такий простий суперник. Наприклад, бій за титул чемпіона світу за версією IBO він програв лише роздільним рішенням суддів. Дуду не вперше зустрічається з українським боксером, він бився в Києві з В'ячеславом Узелковим за титул інтерконтинентального чемпіона світу за версією WBO та виграв одноголосним рішенням суддів.

Напередодні поєдинку відбулася процедура зважування. Українець виявився важчим за свого опонента  майже на 200 грамів - 79,24 кілограма проти 79,06 у суперника.

Прогноз Чемпіона: перемога Гвоздика нокаутом з 7 по 9 раунд.

Коментарі ()