Головне

Я випивав певну дозу й забував про війну: Мілевський зізнався, скільки вживав алкоголю до коми

09.03.2024 18:08 Андрій Дунець 2597 0
Я випивав певну дозу й забував про війну: Мілевський зізнався, скільки вживав алкоголю до коми

Колишній футболіст київського Динамо Артем Мілевський розповів, що спричинило важкий стан його здоров'я. Зокрема, зізнався, скільки вживав алкогольних напоїв.

"Міля" став гостем свіжого інтерв'ю YouTube-каналу ВОЛОШИН.

"Після початку повномасштабної війни в мене почалась депресія, яка збільшувалася з кожним місяцем. Тоді я був сам, нікого на ту мить у мене не було, це було важко. І якийсь відсоток алкоголю мене дійсно рятував.

Я випивав певну дозу й забував про війну. Грамів 300 рому або віскі на день. Це тривало місяцями, було велике накопичення і стан погіршувався", – сказав Мілевський.

Відео

Нагадаємо, восени 2023 року Мілевський на тлі проблем зі здоров'ям, спричинених уживанням алкоголю, погодився лягти до лікарні. А його близький друг Олександр Алієв розповідав, що Артем навіть був у комі.

Нещодавно Артем заявив, що був розчарований публічними розповідями Алієва про його стан, після чого ексодноклубник записав різке відео, в якому сказав, що більше ніколи не подасть руку Мілевському.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()