Головне

Тимощук уперше прокоментував війну росії проти України, назвавши її СВО

11.12.2022 12:52 Андрій Дунець 46968 10
Тимощук уперше прокоментував війну росії проти України, назвавши її СВО

Ексфутболіст збірної України, донецького Шахтаря та мюнхенської Баварії Анатолій Тимощук уперше публічно висловився про повномасштабне військове вторгнення росії (терористичної країни) в Україну.

Свій коментар Тимощук дав фанатському руху санкт-петербурзького Зєніта, за який Анатолій раніше виступав, а нині працює там у тренерському штабі.

"Я живу тут багато років, мої діти ходять тут до школи. Не бачу різниці між народами України та росії. У нас однакові мислення та менталітет. Зєніт – мій дім, я не планую нікуди їхати.

Люди завжди будуть говорити і погане, і добре. А ті, хто говорить, який я поганий, нехай згадають, скільки матчів я зіграв за збірну України і скільки користі їй приніс. Те, що я мовчу про СВО ("спеціальна воєнна операція" – в росії так називають війну – прим.), не свідчить про те, що я підтримую її або ні. У кожного є своя позиція. Моя – в тому, що не все так однозначно, тому я стараюсь про це не говорити", – сказав колишній почесний громадянин Луцька.

Нагадаємо, після 24 лютого Анатолій Тимощук не робив жодних публічних заяв про війну та залишився жити й працювати в росії, за що отримав неймовірний шквал засудження від переважної більшості українців.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()