Головне

Nike не віддасть Каваю Леонарду права на логотип

Леонард каже,що придумав його і намалював ще за часів навчання в Сан-Дієго
19.07.2019 08:21 3743 0
Nike не віддасть Каваю Леонарду права на логотип

Джерело - isport.ua.

Американська компанія Nike заявила, що не віддаватиме форварду Лос-Анджелес Кліпперс Каваю Леонарду права на його логотип.

  Актуально: Чемпіон НБА потрапив у ДТП і впав у кому 

Виробник одягу оголосив, що зроблена спеціально для дворазового MVP фіналів НБА емблема різниться з концептом, який той намалював у 2011 році.

28-річний баскетболіст подав до суду на компанію, заявивши, що логотип Klaw був намальований ним до підписання угоди з Nike, а також те, що виробник привласнив собі його без згоди.

Як стверджує Леонард, він придумав його і намалював ще за часів навчання в Сан-Дієго. Пізніше, уклавши контракт з Nike, він передав картинку і дав згоду, щоб логотип розміщувався на продукції Jordan Brand. Цікаво, що сам гравець використовує його також на товари, до яких американський виробник не має ніякого відношення.

У березні 2018 року Кавай не продовжив контракт з Jordan Brand, а потім підписав угоду з New Balance. В кінці минулого року форвард отримав від Nike запит на припинення використання Klaw, в якому йдеться, що компанія володіє авторським правом на логотип і не дозволяють Леонарду використовувати його де-небудь.

Коментарі ()