Українська правда

Манчестер Юнайтед найбільше підтримує Суперлігу з ТОП-клубів АПЛ

— 22 жовтня 2021, 13:32
Манчестер Юнайтед найбільше підтримує Суперлігу з ТОП-клубів АПЛ

Клуби "великої шістки" АПЛ - Манчестер Юнайтед, Манчестер Сіті, Ліверпуль, Челсі, Арсенал і Тоттенгем з підозрою ставляться до того, що хтось із конкурентів все ще може підтримувати проект Суперліги Європи.

Про це повідомляє The Athletic.

За інформацією джерел, МЮ як і раніше з найбільшим ентузіазмом з усіх команд відноситься до турніру, з огляду на те, наскільки важливими фігурами були власник клубу Джоел Глейзер і віцепрезидент Ед Вудворд в початкових планах, коли про створення Суперліги було тільки оголошено.

Актуально: У Суперлізі можуть з'явитися українські клуби

Крім того, з підозрою ставляться до позиції Ман Сіті, який стрімко вийшов з проекту. Джерело з клубу "великої шістки" повідав про серйозні розбіжності з Сіті.

Читайте також: Більше половини країн Євросоюзу виступають проти Суперліги

При цьому за останні шість місяців в клубах АПЛ зміцнюється усвідомлення того, що у них і так усе добре в умовах зростаючого фінансового впливу Прем'єр-ліги. Сама присутність в лізі дає їм реальну конкурентну перевагу перед суперниками в Європі. А Суперліга для іспанських і італійських клубів - була спробою скоротити розрив між ними і найкращими англійськими командами.

Чемпіонат Англії, АПЛ