Українська правда

Гуцуляк: Я вважаю, що у Полісся найкраща база в Україні

— 20 червня, 00:00
Гуцуляк: Я вважаю, що у Полісся найкраща база в Україні

Колишній півзахисник Дніпра-1 Олексій Гуцуляк прокоментував своє перебування у Поліссі та поділився враженнями про клубну базу.

Його слова передає Полісся.

"Я спокійно до всього ставлюсь. Там казали, що і в Динамо був інтерес до мене і в Полісся — я спокійно це сприймав. Тому що інтерес може бути: хтось комусь сказав і вже пустили, що це інтерес. А коли вже на серйозному рівні все підходить, коли цікавиться сам президент клубу — це вже зовсім інший рівень.

Коли я дізнався — то так, мені було дуже приємно. Після першої розмови з президентом я дуже сильно загорівся і зрозумів, що хочу тут бути й допомагати команді.

Масштаби! Поля! Для футболіста найголовніше те, на чому він тренується. Якщо поле жахливе — ти не покажеш всього, чого можеш. Тут поля — це килим, поля — топ, будується ще два нових. Я вважаю, що на цей момент в Україні ця база не одна з найкращих, а найкраща. Я думаю, вона буде найкращою в Україні для підготовки", — сказав футболіст.

Нагадаємо, нещодавно Полісся оголосило про трансфер нападника Дніпра-1 Олексія Гуцуляка. Напередодні, житомирський клуб відпустило Василя Кравця, який провів у команді лише три місяці.


Дніпр-1 Полісся Олексій Гуцуляк