Головне

Стаховський закликав підтримати Україну на спортивному фронті

Український тенісист закликав відсторонити росіян та білорусів від міжнародних змагань
27.03.2023 14:55 722 0
Стаховський закликав підтримати Україну на спортивному фронті

Колишній український тенісист Сергій Стаховський закликав відсторонити російських і білоруських спортсменів від усіх міжнародних змагань.

Відповідний пост він виклав у Інстаграмі.

"Рік тому росія розв’язала повномасштабну війну в Україні. Як і для сотень українських спортсменів, для мене вибір був очевидний. Це боротьба за перемогу рідної країни на передовій. Замість тенісного корту - траншеї. Замість ракетки - зброя. Замість Вімблдону - нездоланний Бахмут".

  Актуально: У Лозанні відбувся мітинг проти допуску росіян і білорусів до Олімпіади

"Російські та білоруські спортсмени підтримують агресію росії проти України. Вони мовчать і продовжують змагатись в нейтральному статусі. Таку можливість надають ATP і WTA. Це ганебне рішення. Крім того, МОК розглядає можливість допустити цих спортсменів до Олімпіади під нейтральним прапором. Але всі ми знаємо, що він залитий українською кров’ю".

  Стаховський: Допуск росіян до Олімпіади - це плювок в обличчя кожному українському спортсмену

"Закликаю підтримати Україну на спортивному фронті. І зробити все можливе, щоб відсторонити російських і білоруських спортсменів від усіх міжнародних змагань і Олімпіади. Терористам не місце в спорті. Тиша вбиває", - сказав Стаховський.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Sergiy Stakhovsky/Стаховський (@stako_s)

Коментарі ()