Головне

Ринг-гьорл Селест - Хабібу: Ти будеш поважати мене

Колишній чемпіон UFC висловився проти ринг-гьорлз в ММА
08.09.2021 13:30 4192 0
Ринг-гьорл Селест - Хабібу: Ти будеш поважати мене

Джерело - BJPenn.

Відома ринг-гьорл Аріана Селест не буде переживати через висловлювання колишнього чемпіона UFC Хабіба Нурмагомедова про її професію.

Про це вона заявила порталу BJPenn.

"Я пропрацювала в цій індустрії 15 років і зрозуміла, що в таких випадках простіше не переживати. Протягом цих 15 років ми були більше ніж просто дівчатами в рингу - ми присвятили цей час просуванню UFC і проявляли любов і повагу до наших відданих фанатів, подорожуючи по всьому світу і виступаючи перед ними", - сказала ринг-гьорл.

  АктуальноХабіб: Ринг-гьорлз - найбільш непотрібні люди в єдиноборствах

"Мені знадобилося 15 років наполегливої ​​праці і самовідданості, щоб стати абсолютно незалежною, забезпеченою жінкою, яка не боїться ризикувати і будувати своє майбутнє і інвестувати в нерухомість і стати власницею трьох об'єктів, причому одного з них в Лос-Анджелесі, що дуже недешево".

  Читайте такожХабіб розповів про перший свій бій, який відбувся в Україні

"Ти можеш називати нас непотрібними, але для таких людей, як я, які працюють так важко, ці слова не мають ніякого значення. Моє життя занадто гарне, щоб бути нещасною через це. Я не зобов'язана тобі подобатися, але ти будеш мене поважати!", - заявила Селест.

Коментарі ()