Головне

Лагербек: Ми думали, що нам може знадобитися 10 хвилин, щоб отямитися, але пройшли всі тридцять

19.06.2008 01:06 152 0
Головний тренер шведської збірної Ларс Лагербек на післяматчевій прес-конференції після гри з Росією (0:2) майже точнісінько повторив слова наставника грецької збірної, що поразка від росіян чотири дні назад.

"Збірна Росії грала краще за нас. Наша команда почала матч пасивно. Можливо, такий початок пов'язаний з нашою ментальністю. Ми думали, що нам може знадобитися 10 хвилин, щоб отямитися, але пройшли всі тридцять. Гравці занадто далеко пішли в поле. Нам стало важко грати. Довго не могли передати м'яч в центрі, щоб заробили фланги. А після другого гола наша задача стала неймовірно складною.

Багато хто вважав, у тому числі і ми, що шведській збірній вдасться справитися з російською командою. Однак ми отримали приблизно таку ж ситуацію, як у 2000 році на чемпіонаті Європи в Бельгії і Нідерландах. Тільки зараз ситуація стала ще гірше. Хоча я не випробовую гірких відчуттів у зв'язку з цією грою. Не вважаю, що два пропущених гола - розвал. Сьогодні був не наш день".

Що стосується подальших турнірних перспектив збірної Росії, Лагербек відзначив: "Російська команда грала дуже добре. Результат їхньої гри з Іспанією не дає представлення про їх справжню силу. Сьогодні вони показали, що сильні й у захисті, і в нападі. Але, недоліки є у всіх команд. І мені складно пророчити їхній шлях. Ми багато аналізували російську команду і вона не була для нас сюрпризом. Супротивники просто грали краще ніж ми. Тому ми програли. Тепер потрібно пережити поразку і потім починати будувати команду, щоб ми знову змогли виступати не міжнародному рівні".

www.championat.ru

Коментарі ()