Головне

Аблаєв: З фінансуванням все було добре, ми його отримували завдяки показаному результату

Фахівець розповів про фінансування підготовки до Олімпіади
17.02.2022 14:33 1251 0
Аблаєв: З фінансуванням все було добре, ми його отримували завдяки показаному результату

Збірна України з фристайлу завдяки показаному результату отримала повноцінне фінансування.

Про це заявив тренер збірної України Енвер Аблаєв.

"Щодо фінансування все було добре, ми його отримували завдяки показаному результату. Всі робочі моменти завжди вирішувалися. Всі збори проводилися вчасно. Єдине, було важко у 2020 році, коли розпочався карантин і коронавірус почав лише прогресувати, всі сиділи на ізоляції, ніхто не мав права кудись виїжджати.

Тоді, я зустрічався з Міністром молоді та спорту Вадимом Гутцайтом і пояснив, що ми не можемо закрити навіть 20% підготовки і нам дуже важливо виїхати на навчально-тренувальний збір кудись на воду. І тоді Вадим Гутцайт і міжнародний відділ Міністерства молоді та спорту дуже допомогли, підключили і Міністра закордонних справ і наше Посольство України в Швейцарії, завдяки чому нам вдалося провести цей дуже важливий збір і ви бачите результат.

Мені дуже хочеться, щоб на наступних Олімпійських іграх, якомога більше наших спортсменів з різних видів спорту отримали медалі і щоб наш спорт був на висоті", - сказав Аблаєв.

Раніше Олександр Абраменко завоював срібну медаль на XXIV зимових Олімпійських іграх у Пекіні. Абраменко став першим українським спортсменом, який завоював нагороди на двох зимових Іграх.

Коментарі ()