Головне

Ахметов: Шахтар і весь український футбол пройшли найважчий сезон у своїй історії

Президент Шахтаря підбив підсумки минулого сезону для донецького клубу
11.10.2023 10:42 894 0
Ахметов: Шахтар і весь український футбол пройшли найважчий сезон у своїй історії

Перемога Шахтаря в УПЛ сезону 2022/2023 завжди буде особливою для клубу.

Про це розповів президент "гірників" Рінат Ахметов.

"Шахтар і весь український футбол пройшли найважчий сезон у своїй історії. Сезон, який проводився в умовах війни, коли міста України були під нещадним вогнем агресора, а всі українці – під постійною загрозою. Сезон надзвичайно складний для клубів, команд, гравців і тренерів, але дуже потрібний українському футболу й українським уболівальникам.

  Стало відомо, коли Динамо планує провести свої три перенесені матчі УПЛ

Ми мали дати українцям потужні та яскраві позитивні емоції. Ми мали показати, що не відчуваємо страху перед ворогом, що нас не залякати і не зламати, що, попри всі жахи війни, ми продовжуємо жити і грати у футбол. Я хочу подякувати всім клубам УПЛ за цей сезон. За те, що долали виклики й перешкоди, за те, що робили все можливе, щоб наш чемпіонат залишався сильним, конкурентним та цікавим для вболівальників.

  Найдешевший квиток на матч Шахтар - Барселона коштує 23 800 грн

І, звісно, на окремі слова величезної подяки заслуговують Ігор Йовичевич і його тренерський штаб, усі футболісти нашої команди, медичний та адміністративний персонал. Тому що цього неймовірно напруженого, складного і виснажливого сезону Шахтар став чемпіоном України. Ці золоті нагороди завжди будуть особливими для клубу, мільйонів наших уболівальників, для мене особисто.

  Різник довикликаний у збірну України замість Луніна

Це золото є символом не тільки нашої перемоги в чемпіонаті, а й перемоги над викликами та обставинами, перемоги незламного українського духу і характеру, перемоги нашої безмежної віри та надії", - сказав Ахметов.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Коментарі ()