Головне

Берлусконі: Я ніколи б не пішов на перемовини із Зеленським, якби був прем'єр-міністром

13.02.2023 15:45 2021 2
Берлусконі: Я ніколи б не пішов на перемовини із Зеленським, якби був прем'єр-міністром

Колишній президент футбольного клубу Мілан та нинішній власник Монци Сільвіо Берлусконі знову висловився про російсько-українську війну.

В інтерв'ю IL Messaggero експрем'єр-міністр Італії, який сьогодні є лідером партії "Вперед, Італіє!", зробив низку дивних заяв.

"Якби я був прем'єр-міністром, то ніколи б не пішов на перемовини з Зеленським, тому що ми є свідками знищення його країни та вбивства її солдатів і мирних жителів.

Якби Зеленський просто припинив атакувати дві автономні республіки Донбасу,  цього б не сталося, тому я дуже і дуже негативно оцінюю поведінку цього пана.

Я вважаю, що для досягнення миру президент США повинен поговорити із Зеленським та сказати: "Після закінчення війни у вашому розпорядженні буде план Маршалла для відновлення України на 6-9 трлн доларів, але за однією умови — завтра ви віддасте наказ про припинення вогню, тому що з завтрашнього дня ми більше не дамо вам ні грошей, ні зброї", - сказав Берлусконі.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення росії до України одіозний політик, що давно дружить із владіміром путіним, уже відзначався "розумними" думками:

Коментарі ()