Головне

Суркіс: У Динамо всі основні баталії ще попереду

Ігор Суркіс прокоментував матч проти Колоса
04.03.2021 11:16 3374 0
Суркіс: У Динамо всі основні баталії ще попереду

Президент Динамо Ігор Суркіс поділився враженнями від перемоги своєї команди над Колосом у Кубку України.

Про це розповів сам власник клубу.

"Такий футбол хочеться дивитися: адреналін, напруга, хороша гра суперника. Звичайно, потрібно забивати. Головне, що в підсумку дотиснули. Розумію, що пенальті - це лотерея, головне, що ми в ній перемогли, з цим хлопців і привітав у роздягальні. Йдемо в Кубку далі.

У мене в телефоні величезна кількість повідомлень - усі вітають. У Колоса Кубок України був єдиним шляхом потрапити в зону єврокубків, для нас же це престиж. Вийшла гарна, цікава, бойова гра, і ми могли забити, і вони - в першому таймі. Вважаю, ми заслужили цю перемогу, команда добре готова фізично, що і довела за 120 хвилин гри. Також хороший і психологічний стан, якщо виграли по пенальті. У нас всі основні баталії ще попереду.

У роздягальні особливої ​​радості немає, ми всього лише пройшли один з етапів - потрапили до півфіналу. Звісно, всі задоволені, що не дарма проробили таку величезну роботу, я привітав хлопців. Гра була гідною чвертьфіналу Кубка України. Вважаю, сьогодні був цікавий, змістовний футбол", - розповів Суркіс.

Раніше, Динамо у серії пенальті переграло Колос в 1/4 фіналу Кубку України.

Коментарі ()