Головне

Циганик: Я взагалі здивований опитуванням ПФЛ

Журналіст - про догравання сезону у Першій лізі
27.05.2020 09:40 2968 0
Циганик: Я взагалі здивований опитуванням ПФЛ

Команди Першої ліги мають вийти на поле і виконати регламент, який наразі чинний.

Про це заявив журналіст Ігор Циганик

"За моєю інформацією, Минай, Волинь і Рух хочуть дограти Першу лігу, але лише у повному обсязі. Щоби команди вийшли і, згідно з календарем, згідно з графіком змагань, дограли всі матчі. Тоді не буде ніяких питань. Після буде підйом і виліт за результатами чемпіонату.

Ті команди, які не хочуть грати, можуть сказати: "ми знімаємося з чемпіонату", чи просто дві неявки і зняття клубу. Половину чемпіонату вже зіграли, тому далі за відсутності таких команд інші отримають просто +3 очки і все.

Я вважаю, що такий варіант найправильніший, і потім не буде ніяких розмов. Я взагалі здивований опитуванням ПФЛ, яке каже, що бере до уваги голоси команд, які пройшли атестацію. А інші команди у нас не існують?

Рух, Волинь і Минай будуть догравати чемпіонат, якщо УАФ скаже догравати. Команди мають вийти на поле і виконати регламент, який наразі чинний. Є графік, є календар, і він має бути виконаний. Грати шістку - це порушення регламенту. І якщо когось це не влаштує, то можуть розпочатися суди, які ті клуби виграють, бо є регламент", - сказав Циганик.

Раніше, Поворознюк збирається судитися з ПФЛ і відмовитися від УПЛ.

Нагадаємо, чемпіонат Першої ліги не буде дограний у повному вигляді.

Коментарі ()