Головне

Циганков, Піварич і Шапаренко повернуться в загальну групу Динамо через тиждень

Кадірі, Цітаішвілі та Каргбо на відновлення після травм знадобиться менше часу
23.05.2020 19:26 3111 0
Циганков, Піварич і Шапаренко повернуться в загальну групу Динамо через тиждень

Лідери Динамо, які зазнали травми після виходу з карантину, повернуться до загальної групи київського клубу вже через тиждень.

Про це розповів лікар першої команди Динамо Андрій Шморгун.

"У Йосипа Піварича пошкоджений литковий м'яз. Він пошкодився два з половиною тижні тому, ще тиждень він буде працювати індивідуально, після чого повернеться до загальної групи. У Мохаммеда Кадірі загострилася стара травма. Ми його приберегли у матчі з Рухом, він пропустить кілька днів. У Георгія Цитаішвілі шийний міозит. Після удару головою по м'ячу в нього заклинило шию. Тому він пропустив матч", - сказав Шморгун.

  Актуально: Арсенал пропонував 15 млн євро за Циганкова

"Віктор Циганков проходить лікування після пошкодження передньої поверхні стегна. Ще тиждень він буде займатися за індивідуальною програмою. Віктор вже приступив до бігової роботи. У Миколи Шапаренка м'язове пошкодження задньої поверхні стегна. Ще тиждень він буде працювати індивідуально, але він вже приступив до бігової роботи, готується до повернення в групу. У Микити Бурди запалення колінного суглобу, проте він теж невдовзі повернеться до тренувань. Що стосується Ібрагіма Каргбо – він вже відновився після травми, отриманої на зборах, і бере участь у тренуваннях", - підсумував лікар.

Нагадаємо, Динамо не змогло перемогти Рух у товариському матчі.

Коментарі ()