Головне

Колишній гравець Шахтаря: Луческу навіть не дозволив мені поїхати на похорон батьків

Кастільйо розкрив шокуючі подробиці свого перебування в клубі
10.04.2020 12:09 3803 0
Колишній гравець Шахтаря: Луческу навіть не дозволив мені поїхати на похорон батьків

Джерело - ESPN.

Колишній гравець Шахтаря Нері Кастільйо не зміг поїхати на похорон батьків через рішення Мірчи Луческу.

Про це заявив сам мексиканець.

"Я поїхав з чорним серцем. Я прибув в Україну, де навіть спочатку психологічно відчував себе незатишно. Але з часом все ставало тільки гірше. Спершу мені не подобався холод, але потім мої мати і батько померли в один рік, а у мене стався конфлікт з тренером Мірчею Луческу, який навіть не дозволив мені поїхати на похорон. Я приїжджав кожен день в Шахтар на тренування, і думав, як би повернутися в Олімпіакос. Моя помилка полягала в тому, що якби я не грав добре, то зміг би повернутися швидше.

8 січня 2009 року померла моя мама. У нас була перерва в чемпіонаті. Пам'ятаю, як мій батько подзвонив мені і сказав, що мама впала в кому. Я тоді був в Греції, це було 29 грудня. Я збирався відлетіти в Уругвай, але вже 7 січня я повинен був бути на базі Шахтаря. Я подзвонив Луческу і сказав: "Моя мама помирає, дозвольте мені довше залишитися в Уругваї". Але він відмовив. Батько сказав: "Відлітай, нічого не змінюється, вона в комі". Я полетів до Греції, щоб упакувати валізи і повернутися в Україну. Стомлений багатьма перельотами, я взяв квиток на поїзд, коли подзвонив мій телефон. На трубці був батько, який повідомив, що мама померла.

Я приїхав до тренера і попросив у нього дозволу полетіти в Уругвай на похорон. Він не дозволив це мені. Це речі, які люди не знають. Я не бачив, як померла моя мама. Я навіть не побував на її похороні. Як грати в такій команді, тим більше, що з самого початку я не хотів бути там. Мій батько помер в той же рік", - сказав Кастільйо.

Раніше, Шахтар очікує допомогу від ФІФА.

Нагадаємо, Шахтар готовий до будь-якого завершення сезону.

Коментарі ()