Головне

Жабченко: Моя Україна закінчилася у 2014 році

Для Жабченка це вже не наша Україна
05.08.2019 19:08 3075 0
Жабченко: Моя Україна закінчилася у 2014 році

У 2017 році екс-арбітр УПЛ Анатолій Жабченко потрапив до бази сайту Миротворець за порушення правил перетину кордону, і це стало відправною точкою його повернення до Криму.

Про це заявив Жавченко, повідомляє Championat.com.

"Перші кілька днів було боляче і неприємно. Ми не зробили нічого такого, щоб нас вважати ворогами. Я ніколи не говорив чогось образливого на адресу України. Я все життя був українцем, на Євро-2012 їздив на матчі збірної України, вболівав і співав гімн України. Моя думка - з нами вчинили несправедливо. Я б хотів продовжувати працювати у чемпіонаті УПЛ.

Я нічого поганого не можу і не хочу говорити про Україну. Ця країна дала мені дуже багато - і як футболісту, і як арбітру. Тільки моя Україна закінчилася у 2014 році. Думаю, я зараз висловлюю думку дуже багатьох кримчан. Подальші події показали, що це вже не наша Україна. ФФУ запропонувала мені угоду. Ми за обопільною згодою розірвали контракт", - сказав Жабченко.

Резервним арбітром на матчі РПЛ між казанським Рубіном й московським ЦСКА був Анатолій Жабченко, який перед початком цього сезону був включений виконкомом РФС до списку арбітрів ліги. Він пройшов загальний збір, отримав прописку в Краснодарі та вже приступив до роботи.

Раніше, Жабченко припинив співпрацю з кримським футбольним союзом.

Коментарі ()