Головне

Демченко: Моє завдання - вивести Металіст 1925 у Прем'єр-лігу

Харків'яни бажають вийти до УПЛ
02.07.2019 10:56 1797 0
Демченко: Моє завдання - вивести Металіст 1925 у Прем'єр-лігу

Перед командою української першої ліги Металіст 1925 стоїть завдання підвищитися у класі.

Про це заявив головний тренер команди Андрій Демченко, повідомляє офіційний клубний сайт.

"Завдання перед Металістом 1925 таке ж, яке і було до мого приходу, його ніхто не знімав - це вихід в Прем'єр-лігу. Але ми розуміємо, що ряд провідних гравців нас залишили. Всього - сім чоловік на сьогоднішній день.

У мене є напрацювання, є своя методика. Упевнений, що ми змінимо багато, і перед вболівальниками постане інша команда. Природно, буде нова тактика, ми будемо більш детально розбиратися в різних нюансах, тренувати різні фази гри: вихід з оборони, завершення, командну гру в обороні, в штрафному майданчику, в середині поля, будемо працювати над тактичною гнучкістю. Це використовується провідними клубами світу, цим потрібно займатися і нам.

Робота біля керма Металіста 1925 - це величезний шанс для моєї тренерської кар'єри. Клуб з такими традиціями! Я б хотів вийти разом з ним в УПЛ, закріпитися там і давати хороший результат. Тут створені всі умови для продуктивної і якісної роботи", - сказав Демченко.

Раніше повідомлялося, воротар Данило Канєвцев, а також півзахисники Олег Синиця і Дмитро Гранкін покинули Металіст-1925.

Нагадаємо, Демченко з 16-го квітня цього року працював одним з асистентів вже колишнього головного тренера команди Олександра Горяїнова.

Коментарі ()