Головне

Російський коментатор: Мораес доведе, що йому треба тиснути руку

22.03.2019 22:47 3094 0
Російський коментатор: Мораес доведе, що йому треба тиснути руку

Форвард Шахтаря Жуніор Мораес зможе проявити себе у збірній України.

Так вважає російський коментатор Алєксєй Андронов.

"Натуралізація і виклик Жуніора Мораеса повинні бути занесені в рубрику хитрощів. Зрозуміло, про отримання бразильцем українського паспорта Андрій Шевченко дізнався не на прес-конференції, а набагато раніше. І був до цього готовий, інакше не довизивав би його так спішно.

Вболівальники Динамо, з якого Мораес некрасиво пішов у Шахтар, зараз божеволіють - збірна начебто своя, гравців київського клубу в ній буде багато, але ось же зрадник. Як за неї вболівати?

Мораес, скільки б українських паспортів він не отримав, все одно залишається іноземцем. Він не до кінця розуміє відносини двох українських грандів між собою. Гравці Динамо не потиснули йому руку перед матчем з Шахтарем, це була гарна і красномовна відповідь - ти по інший бік барикад, наш бразильський друг.

Але в збірній ніяких барикад бути не може. Якщо вона не буде єдиною, вона розвалиться на шматки. Тоді не буде сенсу говорити ні про яке Євро-2020. У Мораеса тепер буде потрійна мотивація - довести, що не дарма йому дали паспорт, що він може в 30+ себе проявити і що жати йому руку все ж іноді варто. Думаю, впорається", - сказав Андронов.

Нагадаємо, що гравці Динамо привітали Мораеса як і дебютантів.

Раніше Зозуля гостро відреагував на виклик Мораеса.

Коментарі ()